29 Березня 2024, 10:35 | Реєстрація | Вхід
/ Українське видання роману Джорджа Орвелла «1984» - 18 Червня 2015

Українське видання роману Джорджа Орвелла «1984»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Червня 2015 (Четвер)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1503


Книгарня «Є» разом з Видаництвом Жупанського запрошують на презентацію першого українського видання культового роману Джорджа Орвелла «1984» – одного з найголовніших і вже точно найважливішого роману минулого сторіччя. 

Що таке влада? Яка її природа? Куди прямує сучасне суспільство? Що таке справжня смерть, і яка саме смерть є справжньою – фізична смерть індивіда, а чи смерть його внутрішнього єства, при збереженні фізичного тіла? Що таке свобода, і як вона співвідноситься з владою?

Про це і ще багато про що будемо говорити з письменником, поетом, філософом і художником, Анатолієм Дністровим, а також з директором Видавництва Жупанського, редактором українського видання 1984, і автором післямови до нього, Олексієм Жупанським.


«...ніхто не захоплює владу, щоб потім відмовитися від неї. Влада – не засіб, а кінцева мета. Диктатуру запроваджують не для того, щоб стати на сторожі революції, це революцію здійснюють для того, щоб запровадити диктатуру. Метою переслідування є переслідування. Метою тортур ― тортури. Метою влади ― влада.

...Якщо ви хочете уявити собі майбутнє, уявіть підошву черевика, що чавить людське обличчя ― чавить вічно».
Джордж Орвелл, 1984


18 червня. Початок о 18:00. Вхід: вільний.
м. Київ, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar