20 Квітня 2024, 15:17 | Реєстрація | Вхід
/ Руслан Горовий читатиме свої «Казки на ніч» - 10 Червня 2015

Руслан Горовий читатиме свої «Казки на ніч»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Червня 2015 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Голден Гейт паб
Адреса: вул. Золотоворітська, 15
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: calvaria
Кількість переглядів: 1276


10 червня (середа) о 19:00 режисер, журналіст, письменник, волонтер Руслан Горовий в гостях у Ukrfishka читатиме свої «Казки на ніч» з однойменних Facebook-проекту та книги «Казки на ніч. Те, що боліло протягом року», яку анонсувало видавництво «Кальварія» і готує до видання на початок осені.

Ви також зможете розпитати Автора і про його новий фільм «Ukrainiаns of Donbas» та взяти участь у благодійному аукціоні на підтримку наших воїнів. Деякі лоти можуть бути дуже несподіваними…, тож маєте шанс придбати собі щось цікавеньке для домашнього читання або для колекції.

Запрошуємо вас о 19:00 до київського «Голден Гейт пабу», що за адресою Золотоворітська, 15. Вхідне: 100 грн. Зібрані кошти також підуть на допомогу воїнам АТО. 

Приходьте та запрошуйте друзів і рідних!


Руслан Горовий - заслужений журналіст України, головний режисер телекомпанії «Магнолія-ТВ», автор відомого проекту «Служба розшуку дітей», письменник, поет і режисер короткометражних фільмів, волонтер. 

З 2001-го року Руслан Горовий займається розвитком проекту «Телевізійна служба розшуку. «Допоможімо дітям»!». Проект відомий нині як «Служба розшуку дітей» має на меті допомогу в розшуку зниклих дітей: створення відео- та друкованих матеріалів про них, інформування громадськості, збір і обробку інформації (приймальня «Служби розшуку дітей» та телефонна «гаряча лінія»), сприяння поверненню дитини додому. На сьогодні (вересень 2014 р.) знайдено 923 дитини (станом на серпень 2013 р.). Серед відзнак, на які заслужив проект, особисто Руслан Горовий отримав Орден Святого Архистратига Михаїла від Патріарха Філарета (УПЦ КП) і звання Заслуженого журналіста України від Президента України.

Окрім журналістики Руслан Горовий бере участь у дубляжі фільмів українською мовою, знімає короткометражні фільми, пише вірші та прозу.

Видані книжки: «Казки на ніч. Те, що боліло протягом року» (готується), «Ген воїна» (2014, Львів: Кальварія), «Гагарін і Барселона» (2013, Львів: Кальварія), «Buenos dias, chica» (2011, Харків: Права людини), «Країна "У”» (2008, Харків: Права людини), «Таран» (2002, Харків: Фоліо).


Подія у Facebook: http://facebook.com/events/943078042409632/
Сайт видавництва «Кальварія»: http://calvaria.org.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar