19 Квітня 2024, 22:34 | Реєстрація | Вхід
/ Літературна майстерня // Точка відліку - 6 Червня 2015

Літературна майстерня // Точка відліку

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 06 Червня 2015 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: 270 грн.
Місто: Київ
Місце: Центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса
Адреса: вул. Володимирська, 23-В
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: bartleby
Кількість переглядів: 1207


6-го червня відбудеться перша лекція другого сезону Літературної майстерні з короткої прози«Точка відліку: конфлікт і тема оповідання».

Один з ключових моментів в будь-якому оповіданні – що стоїть на кону для героїв? Чого вони хочуть і які сили їм перешкоджають? Ми поговоримо про типи конфлікту, про конфлікт як двигун сюжету і про те, як може розвиватися конфлікт у трьохактній структурі тексту.

Лектор: Анна Липківська - театрознавець і театральний критик. Працювала редактором і театрульним режисером, керувала літературно-драматургічною частиною Театрального центру "Бенефіс", більше 20 років викладала в університетах Києва та Львова. Автор монографії «Світ у дзеркалі драми» і кількох навчальних програм, серед яких програма «Теорія драматургії».

Зареєструватися на лекцію.

Другий сезон літературної майстерні Bartleby & Company – це двомісячний курс з написання прози. Заняття проходитимуть по суботах і середах у Центрі театрального мистецтва ім. Леся Курбаса та поєднуватимуть теоретичну і практичну роботу в групі, спілкування з письменниками, драматургами й літературознавцями, публічні лекції, відкриті читання та літературні божевілля. Ви будете читати, писати і слухати одне одного. 


Літературна майстерня / Сезон #2 / Коротка проза - http://litcentr.in.ua/news/2015-06-06-3342
Детальна інформація на сайті курсу - http://cicuta.com.ua/literary-workshop/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar