24 Квітня 2024, 15:21 | Реєстрація | Вхід
/ До Рівного їде «Червона книга» Дмитра Лазуткіна - 21 Травня 2015

До Рівного їде «Червона книга» Дмитра Лазуткіна

Категорія: «Події»
Дата: 21 Травня 2015 (Четвер)
Час: 20:00
Місто: Рівне
Місце: Драматичний театр (Мала сцена)
Адреса: вул. Театральна площа, 1 (вхід збоку)
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1229


21 травня організація «Література.РВ» запрошує всіх на презентацію поетичної збірки «Червона книга» київського поета Дмитра Лазуткіна. Модератор вечора – Олександр Ірванець. Початок заходу о 19:00. Місце зустрічі – мала сцена Рівненського Драмтеатру.

Дмитра Лазуткіна добре знають не лише як поета. Це його голос ми чуємо, дивлячись спортивні новини чи трансляцію боксу на провідних телеканалах України. Це він був ведучим низки телепередач на «Інтері». І, врешті, рівняни його мали змогу чути й бачити ще у 2012 році, коли Література.РВ тільки розпочинала свою діяльність у місті. 



«Червона книга» – нова збірка віршів Дмитра, що вийшла нещодавно у видавництві «Книги-ХХІ». До книжки увійшли тексти, що були написані автором за останній рік, а також старіші вірші, що виявились надзвичайно актуальними саме зараз. Збірка складається із трьох розділів: «Польова кухня», «Історія помсти» та «Ботаніка». В кожному з них  вірші поєднані певною емоційною історією. Над оформленням книги працювали Ярина Саєнко та Анна Стьопіна. Кожен з розділів виділяється певною ілюстрацією. 



Презентація збірки у Рівному є унікальною, насамперед, тим, що книга майже ніде ще не була представлена і запланованого туру також немає. Тому організатори підкреслюють, що це є цілком визначна подія у місті.

Ще одним важливим бонусом рівненської зустрічі є модерація. Адже модератором буде добре знаний та любий рівнянам Олександр Васильович Ірванець.

Презентація буде проходити у форматі спілкування з автором про концепцію збірки. Звісно, Дмитро читатиме вірші та відповість на всі питання від глядачів. Наприкінці зустрічі всі бажаючі матимуть змогу придбати збірку за спеціальною ціною та взяти автограф у автора.

Увага! Вхід за реєстрацією - http://u.to/BL1VCw

21 травня. Початок о 19:00. 
м. Рівне, Драматичний театр, мала сцена, Театральна площа, 1 (вхід збоку)
Додаткова інформація: (098) 454 93 09 (Анна Невірковець)
Організатори: МГО «Література.РВ»

Подія Вконтакті: http://vk.com/lazutkin_rv


0 коментарів

Залишити коментар

avatar