19 Квітня 2024, 19:21 | Реєстрація | Вхід
/ Остап Сливинський і Володимир Бедзвін у Львові - 14 Травня 2015

Остап Сливинський і Володимир Бедзвін у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 14 Травня 2015 (Четвер)
Час: 17:30
Місто: Львів
Місце: Бібліотека №18 в Стрийському парку
Адреса: вул. У. Самчука, 22
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1106


Інститут українських студій запрошує всіх охочих в четвер о 16:30 на літературний вечір Остапа Сливинського та Володимира Бедзвіна. Цей вечір є вже другим із серії літературних подій для дітей з вадами зору зі школи №100 і розрахований на старші класи та дорослих.


Остап Сливинський - український поет, есеїст, перекладач і літературознавець. У своїй творчості він демонструє ерудованість інтелектуала й науковця, а його ж поезія розрахована на розуміння, що потребує усамітнення читача і думок автора. 

"Читаючи <…> Остапа Сливинського, не раз ловиш себе на думці, що поет добре знає мову зсередини. Йдеться зовсім не про філологічну обізнаність. Він знає її так, як тіло знає події власних вен, що неодмінно потрапляють у такт із пульсуванням слів вірша. Поезія Сливинського сповнена чітко прописаними деталями – і пієтизмом до деталі" - тому не пропустіть чудової нагоди насолодитись віршами українського поета.

Там де нема меж та правил - там народжується музика. Саме так вважає Володимир Бедзвін (Bedzvin). Свій музичний шлях почав з класичної музики та згодом, ширше усвідомивши можливості музичної сцени, починає грати український фольк, world music, pop rock, electronic та indie. Змішення та поєднання різних стилів та напрямків найкраще пояснює експериментальну натуру музиканта. Саме через поєднання різного стилю він створює свою унікальну атмосферу. 

До зустрічі вже у цей четвер :)

14 травня. Початок о 16:30. Вхід: вільний.
Львів, Бібліотека №18 в Стрийському парку, вул. У. Самчука, 22


0 коментарів

Залишити коментар

avatar