28 Березня 2024, 22:01 | Реєстрація | Вхід
/ Інтерв'ю-курс «Заговори, аби побачити» - 18 Квітня 2015

Інтерв'ю-курс «Заговори, аби побачити»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 18 Квітня 2015 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: 225 грн.
Місто: Київ
Місце: "Lucky Book Room"
Адреса: вул. Лаврська,9, корп.19
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: Lucky_BookRoom
Кількість переглядів: 972


18-го квітня у Lucky Book Room починається інтерв`ю-курс «Заговори, аби побачити» від Студії журналістики!

Інтерв`ю-курс складається з 9 занять, на кожному з яких буде свій гість. Учасникам надається унікальна можливість поговорити з публічними людьми: письменниками, журналістами, діячами кіно та мистецтва. Запрошеним гостем першого заняття є відомий український кінорежисер, сценарист і продюсер Роман Балаян

Формат занять: теорія, професійна порада, підготовка до інтерв`ю, годинна бесіда з запрошеним гостем, якого усі присутні зможуть побачити відкритою, щирою людиною. Аудиторія бере участь в розмові, потому - аналіз інтерв`ю та запитань учасників.

Результат: присутні вчаться формулювати запитання, бачити головне, відкидати другорядне, відрізняти, що етично в розмові, що ні. 



Курс буде цікавий абсолютно всім, хто любить поговорити, послухати, одне і інше, але до цих пір не бачив в цьому особливого сенсу. Але особливо тим, хто шукає відповіді, але не навчився формулювати запитання. Адже, коли ви ставите правильне запитання, десь посміхається маленьке кошеня.

Ведуча курсу: Тетяна Селезньова – журналіст і фанат розмовного жанру в громадсько-політичному форматі. За одинадцять років встигла попрацювати на радіо, в електронних та друкованих ЗМІ, на ТБ: «Ера-ФМ», «Главред», «Голос», Телеканал «24», «Фокус». Ведуча певна, що слово – найлегший шлях до розуміння усіх процесів. Артикулюйте, і вам відкриється.

Початок курсу – 18 квітня.
Інтерв`ю-курс складається з 9 занять.


Вартість заняття: 225 грн. За умови сплати за весь курс: 1800 грн
Студентам надаються знижки.

Кількість місць обмежена: у групі 25 місць.
Реєстрація обов'язкова.

Деталі та можливість зареєструватися: luckybookroom@gmail.com, (050) 659 32 02, (097) 301 47 26


0 коментарів

Залишити коментар

avatar