28 Березня 2024, 23:02 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книжки Сергія Жадана - 6 Березня 2015

Презентація нової книжки Сергія Жадана

Категорія: «Події»
Дата: 06 Березня 2015 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: #MediaHub
Адреса: вул. Суворова, 4/6
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1303


6-го березня у Києві відбудеться презентація перевидання однієї з культових книг Сергія Жадана - «Біґ Мак. Перезавантаження». До «Перезавантаження» ввійшли як уже знайомі читачам, так і зовсім нові оповідання одного з найвідоміших письменників сучасної України. 




Книга «Біґ Мак. Перезавантаження» вийде друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» й стане другим за ліком перевиданням вже відомих творів Сергія Жадана. Так, перший наклад видання «Anarchy in the Ukr. Луганський щоденник», користувався у читачів шаленою популярністю й був розпроданий за чотири місяці. А наприкінці березня вийде ще одне перевидання - роман «Ворошиловград», що визнаний «Книгою року Бі-бі-сі», найкращим серед усіх переможців цього конкурсу.

«Біґ Мак. Перезавантаження» - це історія друзів, які вирушають у мандрівку Західною Європою. Подорож - це завжди зустрічі, і часто досить дивні: митці, дисиденти, диваки, наркомани... Ці герої вже відомі, їхні історії зі щасливим кінцем давно переказані. Але, на думку автора, головне - нічого не забути. Бо забуття - це найбільша зрада, якої ніхто й ніколи не пробачить. Тому тепер - це Перезавантаження.



Видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» - лідер видавничої галузі та найбільший дистриб’ютор книжкової продукції в Україні. У 2014 році видано книжок загальним накладом близько 14 млн. примірників, що становить 30% всіх книжок, що видаються в Україні. За підсумками діяльності року видавництво стало Лауреатом премії «Український Національний Олімп» у номінації «Видавець року». Ексклюзивні проекти видавництва – це серія «Світові бестселери українською», книжки всесвітньо відомих авторів таких, як Пауло Коельйо, Ден Браун, Стівен Кінг та інші, у серії «Зірки української прози» -  видано книжки лауреата Шевченківської премії Василя Шкляра, Золотого автора України Люко Дашвар, переможця конкурсу «Книга року ВВС» Сергія Жадана.


6 березня. Початок о 19:00. Вартість входу: 50 грн.
м. Київ, #MediaHub, вул. Суворова, 4/6
Висотна будівля КиївОргБуд - вхід з протилежної сторони від центрального входу (між «Good Bar» та «Сільпо»).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar