19 Квітня 2024, 04:57 | Реєстрація | Вхід
/ Акція «Остання проповідь понтиїзму» - 26 Лютого 2015

Акція «Остання проповідь понтиїзму»

Категорія: «Події»
Дата: 26 Лютого 2015 (Четвер)
Час: 20:00
Місто: Київ
Місце: Щербенко Арт Центр
Адреса: вул. Михайлівська, 22-В
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: anetta
Кількість переглядів: 843


26 лютого Щербенко Арт Центр та «Видавництво Анетти Антоненко» представлять літературно-мистецьку акцію «Остання проповідь понтиїзму».

Акція складатиметься з кількох частин, які представлять незвичний погляд на тексти збірки «Понтиїзм» Олександра Михеда та дадуть можливість першого знайомства з новим романом «АСТРА», який виходить друком у «Видавництві Анетти Антоненко». 
Акція пройде в рамках виставки «Ресентимент», що триватиме до 28 лютого 2015 р. 



В акції беруть участь:
- актор театру «ДАХ» Роман Ясіновський
- кінорежисер, переможець міжнародного кінофестивалю «Молодість» Олександр Ратій
- письменник, культуролог Олександр Михед


«Астра» – динамічний психотрилер Олександра Михеда, який торкається найглибших страхів людської свідомості. Весь світ, який ти знаєш і любиш, – це умовність. В основі світобудови – суспільний договір, який направду є лишень брехливим пактом про ненапад. Головний герой роману авантюрник Віктор Варецький отримує запрошення відвідати семінар «Астра» в загадковій місцині в Карпатах. І це змінює все його життя.

«Видавництво Анетти Антоненко» засновано Анеттою Антоненко, колишнім співзасновником та директором ТОВ «Кальварія», яке вона незмінно очолювала з 1995 до 2014 року. Серед знакових видань: Хуліо Кортасар «Поза часом», Алан Бадью «Століття», Октавіо Пас «Лабірінт самотності», Opacio Кіроґа «Казки сельви». Серед авторів: Любко Дереш, Євгенія Кононенко, Ерік-Емманюель Шмітт.

Щербенко Арт Центр заснований галеристкою і кураторкою Мариною Щербенко. Завдання центру – створення можливостей для діалогу між представниками світу мистецтва і широкою аудиторією. Центр займається виставковою діяльністю, а також є виступає майданчиком для проведення лекцій, круглих столів, майстер-класів з провідними майстрами сучасного мистецтва України та інших країн світу.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar