25 Квітня 2024, 17:22 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація поетичних збірок «Яблуко для О.» - 20 Лютого 2015

Презентація поетичних збірок «Яблуко для О.»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Лютого 2015 (П'ятниця)
Час: 19:00
Місто: Львів
Місце: Кав’ярня «Квартира 35»
Адреса: вул. Вірменська, 35
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 868


20 лютого о 18:00 у кав’ярні квартира «35» відбудеться спільна презентація дебютних поетичних збірок Івана Непокори та Лесика Панасюка «Яблуко для О.»



Іван Непокора – поет, автор збірки віршів «пісні для О», перекладач. «Пісні для О» - за словами Остапа Сливинського, збірка «одного із найсумніших, наймеланхолійніших молодих українських поетів. Його меланхолія - це вічно молода, вічно дитяча, вічно безнадійна туга за справжнім».



Лесик Панасюк – поет, призер Молодої республіки поетів та лауреат літературної премії «Смолоскип», автор збірки «Справжнє яблуко», про яку Василь Голобородько пише так: «Ці вірші не можна цитувати, тобто не можна виривати із тіла вірша окремі рядки, щоб цитувати, ба якщо виникає потреба в цитуванні, то треба наводити увесь вірш».



Під час презентації «Яблуко для О.» всі відвідувачі матимуть змогу перевірити, якою є серцевина яблука поезії Лесика Панасюка та почути ліричні й меланхолійні пісні Івана Непокори. Ви досі не знаєте хто такий/така/такі «О» Івана Непокори? Вам завжди було цікаво, якими вулицями ходять житомирські ліричні герої Лесика Панасюка? 
Приходьте 20-го лютого о 18.00 та отримайте поетичне передбачення від авторів!

Модератор: Богдана Неборак

20 лютого. Початок о 18:00. Вхід: вільний.
м.Львів, Кав’ярня «Квартира 35», вул. Вірменська, 35.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar