19 Квітня 2024, 10:41 | Реєстрація | Вхід
/ «Менеджмент культурних та освітніх проектів» - 17 Січня 2015

«Менеджмент культурних та освітніх проектів»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 17 Січня 2015 (Субота)
Час: 15:00
Місто: Чернівці
Місце: «Літературний целанівський центр»
Адреса: вул. О. Кобилянської, 51
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1397



17 січня у «Літературному целанівському центрі» відбудеться чергова подія проекту «Dzestra talks» - лекція Оксани Матійчук «Менеджмент культурних та освітніх проектів: приклад Центру Gedankendach при ЧНУ».



Оксана Матійчук – голова Українсько-німецького культурного товариства м. Чернівців, заступник директора Центру німецькомовних студій при центрі Gedankendach (www.gedankendach.org) ЧНУ. Кандидат філологічних наук, викладач зарубіжної літератури. Багаторазова стипендіатка німецького Фонду імені Роберта Боша та DAAD. Менеджер та ініціатор багатьох культурних та освітніх українсько-німецьких проектів. Координатор та перекладач у проектах із соціальної роботи та соціальної педагогіки між Чернівецьким національним університетом та Католицьким університетом м. Фрайбурга.



Dzestra talks — це проект-лекторій, заснований у Чернівцях. Він є платформою для публічних лекцій, дискусій та культурного діалогу між ініціативними членами суспільства: активістами, підприємцями, інноваторами. Пріорітетними напрямками для лекцій є культурний менеджмент, медіа, мистецтво, бізнес, громадський активізм та урбаністика. Лекції відбуваються в різних локаціях міста — в кафе, галереях, парках і просто на вулиці. Лекторами Dzestra talks є фахівці, досвід яких ми хочемо експортувати та поширити для широкої аудиторії. Реалізується групою DZESTRA за підтримки Foundation for International Solidarity та Borderland Foundation. Сайт проекту: http://dzestratalks.org/


17 січня. Початок о 14:00.
м. Чернівці, вул. О. Кобилянської, 51, «Літературний целанівський центр»
Подія Вконтакті: http://vk.com/dzestratalks20150117


0 коментарів

Залишити коментар

avatar