20 Квітня 2024, 11:27 | Реєстрація | Вхід
/ IV Школа літературного менеджменту - 26 Листопада 2014

IV Школа літературного менеджменту

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 26 Листопада 2014 (Середа)
Час: 16:13
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1443



29-30 листопада в Києві відбудеться «IV Школа літературного менеджменту». Тема цьогорічної школи – «Як розвивати літературу в регіонах». Професійні арт-менеджери поділяться зі слухачами досвідом та історіями успіху великих літературних проектів у різних містах. Реєстрація учасників триває до 28 листопада включно.



Спікери школи – досвідчені та професійні арт-менеджери, видавці й письменники, а саме: Ігор Зарудко, Василь Карп’юк, Мар’яна Максим’як, Ірина Соловей та Григорій Семенчук. 



«Центр літературної освіти» обрав темою цьогорічної школи – «Як розвивати літературу в регіонах» – тому що для загального розвитку літературної і книжкової сфери, побудови розвиненої «літературної інфраструктури» вкрай важливо піднімати рівень культурних проектів у всіх регіонах України. Організатори вважають, що розвиток літератури на різних територіях є сьогодні надзвичайно важливим і обов’язковим процесом. 

Учасники школи дізнаються про особливості організації великих літературних подій у невеликих містах та про успішні практики у культурному менеджменті в регіонах. Спікери розкажуть: як знаходити партнерів і спонсорів; як працювати із залученням аудиторії; як створити цікаву концепцію та візію культурного продукту; як створювати і розвивати спільноти на місцях, та яких помилок уникати молодим менеджерам літератури. 

Програма складається з 18 годин лекційних та практичних занять. 

Хто наші лектори?

  • Ігор Зарудко (Харків) – письменник, директор книгарні «Є» в Харкові, організатор низки літературних фестивалів, один з найактивніших діячів літературного життя Харкова; 
  • Василь Карп’юк (Івано-Франківськ) – письменник, публіцист, директор Літературної агенції та видавництва «Discursus», співзасновник першої в Україні резиденції для україномовних письменників «Станіславський Феномен», організатор багатьох літературних і мистецьких фестивалів; 
  • Мар’яна Максим’як (Львів) – письменниця, координатор мистецької платформи «Арт-Двір», учасниця і організатор низки міжнародних літературних фестивалів. Працювала менеджером проектів у відділі розвитку Українського Католицького Університету та «Центру міської історії Центрально-Східної Європи»; 
  • Ірина Соловей (Київ) – президентка громадської організації «Garage Gang», співзасновниця платформи соціальних інновацій «Велика Ідея», громадська активістка. Має понад 7 років досвіду роботи в сфері стратегічних комунікацій та проектах розвитку брендів; 
  • Григорій Семенчук (Львів) – поет, програмний директор ГО «Форум видавців» та Львівського міжнародного літературного фестивалю, співзасновник гурту «DRUMТИАТР». 

Як взяти участь? 

Щоб стати учасником «IV Школи літературного менеджменту», потрібно заповнити реєстраційну анкету: http://goo.gl/a8S9xG Прийом заявок триває до 28 листопада включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 200 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, харчування обідами, роздаткові матеріали тощо). 


Дати проведення: 29-30 листопада 2014 року (з 10:00 до 20:00)
Місце: культурний центр видавництва «Смолоскип» (Київ, вул. Межигірська, 21)
Контактна особа: Дмитро Стретович (068-803-24-97, litosvita.org @ gmail.com) 

Детальніше про Школу читайте за посиланням: http://goo.gl/gsZ3by 

Організатор: Центр літературної освіти
За підтримки: Фонд розвитку громад «Лівобережна Київщина», видавництво «Смолоскип»
Інформаційні партнери: ART Ukraine, ШО, Платформа, Літературний портал «Litcentr», Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar