20 Квітня 2024, 00:17 | Реєстрація | Вхід
/ Михайло Жаржайло презентує збірку віршів “Міліція карми” (Рівне) - 24 Листопада 2014

Михайло Жаржайло презентує збірку віршів “Міліція карми” (Рівне)

Категорія: «Події»
Дата: 24 Листопада 2014 (Понеділок)
Час: 18:28
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1214



Рівненський поет, лауреат премії видавництва "Смолоскип” Михайло Жаржайло презентуватиме у Рівному збірку віршів "Міліція карми”. Зустріч організовує команда "Літератури.РВ” й запрошує всіх 02 грудня на 19:00 в Обласну універсальну бібліотеку (пл. Короленка, 6) слухати, дивитись та відчувати.



Михайло Жаржайло - 26-річний поет, добре відомий в літературних колах Львова та Києва, ніколи не приховував того, що насправді є поетом рівненським. І от нарешті приїде до рідного міста, аби зпрезентувати нову збірку. Організатори - "Література.РВ”, - зазначають, що це будуть не звичайні "сухі” читання віршів, а атмосферна презентація з візуальним та музичним доповненням до поезії Михайла.



"Міліція карми” - збірка чуттєвих, оригінальний, та інколи навіть іронічних віршів Михайла Жаржайла, що вийшла цього року у видавництві "Смолоскип” (серія "Лауреати "Смолоскипа”). Ще два роки тому це був рукопис, завдяки якому Михайло отримав 2-гу премію літературного конкурсу. У книзі зібрані найкращі вірші Михайла Жаржайла. 



На презентації другого грудня глядачів чекає цілком поетична атмосфера, де поєднується текст, голос, музика та візульні доповнення на медіа-проекторі.

Вхід на захід вільний, але організатори просять повідомити про свою присутність на "стіні” зустрічі у соціальних мережах, або ж, зателефонувавши за номером, зазначеним нижче.

Переконатися в унікальності медіа-презентації глядачі запрошуються 2 грудня о 19:00 в Рівненську обласну універсальну бібліотеку (зал Світлиця, 4 поверх), яка знаходиться за адресою: пл. Короленка, 6, м. Рівне.


Дата: 2 грудня 2014 р.. Час початку: 19:00.
Місце зустрічі: Рівненська обласна універсальна бібліотека, зал Світлиця (пл. Короленка, 6). 
Додаткова інформація: (098) 454 93 09 (Анна Невірковець)
Організатори заходу: МГО "Література.РВ”

Подія Вконтакті: http://vk.com/zharzhaylo_rv


0 коментарів

Залишити коментар

avatar