28 Березня 2024, 19:15 | Реєстрація | Вхід
/ 12 листопада: презентація альманаху «Майдан. Революція духу» (Київ) - 11 Листопада 2014

12 листопада: презентація альманаху «Майдан. Революція духу» (Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 11 Листопада 2014 (Вівторок)
Час: 15:10
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1752





Видавництво «Наш Формат» запрошує Вас на зустріч з Антіном Мухарським і презентацію його бестселера «Майдан. Революція духу»! 12 листопада о 18:30 – у нововідкритому кафе-клубі «Наш Формат» (пров. Бєлінського, 5).

Ви зможете отримати автограф й поспілкуватися з арт-куратором проекту, що присвячений українській Революції Гідності.

Про книгу

Великий повнокольоровий альманах – це калейдоскоп, в якому зібрані відверті й критичні погляди на Українську революцію 2013-14 рр., емоції без купюр і деталі, що залишились за кадром медіа. Публічні інтелектуали, філософи, історики, письменники, художники, герої й очевидці революційних днів української історії в щоденниках, есе й ексклюзивних інтерв’ю розповіли про темний і світлий бік Майдану, версії причин і наслідків, «білих плям» і таємничих збігів у подіях листопада-лютого 2014 року.

Ілюстрований альманах і книга є частиною актуального мистецько-культурологічного проекту, як і пересувна фотовиставка та документальний фільм, присвячені подвигам рядових бійців, волонтерів, медиків і громадських активістів Майдану.

Видання розраховане на коло читачів, яким цікава контраверсійна точка зору на українську історію, політику і культуру. Проект створений для великої аудиторії і на те, що кожен з нас змінює картину світу, світлину, книгу, яку бачить.

Про авторів

Над книгою працювали: письменники: Юрій Андрухович, Оксана Забужко, Юрій Винничук, Тарас Прохасько, Андрій Любка, Ірена Карпа… Філософи, історики, культурологи, серед яких: Сергій Дацюк, Тарас Возняк, Ярослав Грицак, Вадим Скуратівський, Євген Сверстюк, Олеся Авраменко та ін. Режисери: Ігор Подольчак, Влад Троїцький… Художники: Олександр Ройтбурд, Лесь Подерв’янський, Іван Семесюк, Олекса Манн. Окремим розділом подані ексклюзивні інтерв’ю з очевидцями, безпосередніми учасниками революційного Майдану, зокрема з Мустафою Найємом, Владом Кириченком, Михайлом Ходорковським. А на завершення — революційні вірші Сергія Жадана, Дмитра Бикова, Артема Полежаки etc.


12 листопада. Початок о 18:30. Вхід: вільний.
Київ, Клуб «Наш Формат», пров. Ч.Бєлінського, 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar