16 Квітня 2024, 17:39 | Реєстрація | Вхід
/ 2 листопада: Поетичні читання «Війна і слово»-5 - 28 Жовтня 2014

2 листопада: Поетичні читання «Війна і слово»-5

Категорія: «Події»
Дата: 28 Жовтня 2014 (Вівторок)
Час: 16:01
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1222



Photo: imgkid.com

2 листопада у кнайп-клубі «Купідон» відбудуться благодійні поетичні читання на допомогу пораненим українським бійцям - «Війна і Слово»-5

«Вам теплий мішка до лиця» - кодова назва вечора. Мега-розпродаж ведмедів і ведмедиків, читання віршів та аукціон книг і класних дрібничок. Усі зібрані кошти - підуть на придбання теплих речей для наших захисників. Виступатимуть - перевірені боями і революціями поети:

1. Люба Якимчук
2. Олена Герасим"юк
3. Галя Танай
4. Катріна Розкладай
5. Ната Боровик
6. Артем Полежака
7. Сергій Прилуцький
8. Олег Коцарев

P.S. Співатиме - шо гарна, шо талановита Христина Халімонова, не провтикайте тепер!
P.S.P.S. Список наразі неповний, приходьте - послухаєте)

На усі гроші, зібрані за вхід та зароблені на ярмарку, організатори купують ліки та все необхідне українським бійцям, які проходять лікування в госпіталях. Лоти для благодійного ярмарку може запропонувати будь-хто, принісши їх безпосередньо на вечір.



Про подробиці заходу Порталу «Litcentr» розповіла його організаторка, поетесса та журналістка Олена Степаненко:

«Серед людей, яких я запросила взяти участь у заході - багато тих, хто мешкає в інших містах України. Це я зробила навмисне - і звертаюся зараз до найактивніших іх них з проханням провести якісь схожі читання-ярмарки і в себе на батьківщинах.
Третє. Чого читання-ярмарок. Бо всі без винятку, і учасники, і слухачі, і продавці-покупці платять символічні гроші за вхід. 10 грн - це не ті гроші, які когось можуть розорити, але навіть якщо жоден слухач не прийде - солдатам піде 100 грн допомоги )). Чого якрмарок? Бо кожен охочий може принести книжку, яку прочитав, і готовий поділитися нею з иншими чи якусь біжутерію, яка лежить і сумує - і продати першому-ліпшому за ціну, яку назве покупець.
Четверте. Досвід 129 мільйонів, зібраних українцями для армії і витрачених на міфічні простирадла - показовий. Усі зібрані кошти будуть рахуватися у присутності спостерігачів і передаватися лише перевіреним волонтерам у шпиталях або безпосередньо тим, хто збирає аптечки на фронт. Чеки або розписки - викладатимуться у події.
П"яте. Якщо хтось має посутні пропозиції чи зауваження - пишіть, будем думать.»


2 листопада (неділя). Початок о 18:00. Вартість входу: 10 грн.
м.Київ, Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3/5, 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar