18 Квітня 2024, 19:39 | Реєстрація | Вхід
/ 1-2 листопада: Подробиці курсу «Як видати книгу» (Львів) - 21 Жовтня 2014

1-2 листопада: Подробиці курсу «Як видати книгу» (Львів)

Категорія: «Події»
Дата: 21 Жовтня 2014 (Вівторок)
Час: 12:08
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1152




1-2 листопада у Львові відомі письменники та видавці проведуть курс «Як видати книгу». Програма складається з 16 годин лекційних та практичних занять. «Центр літературної освіти» приймає заявки на участь до 30 жовтня включно.


 
Спікери курсу: головний редактор найбільшого в Україні видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» Світлана Скляр, співзасновниця і головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка, директор видавництва «Смолоскип» Ростислав Семків, літературознавець і упорядник «Приватної колекції» Василь Ґабор, літературний агент Юка Гаврилова.


 
Детальна програма:
  • Ростислав Семків на лекції «Ефективна співпраця з видавцями: покрокова інструкція» розповість про «внутрішню кухню» книжкового ринку, які є ефективні шляхи для видання власної книги; про успішний шлях автора до видавця та інші таємниці співпраці між літератором і видавництвом.
  • Василь Ґабор на лекції «Як сформувати концепцію книжкового проекту, від якого важко відмовитися» розповість, як зацікавити видавця, як правильно та раціонально презентувати рукопис, та як з книги зробити проект.
  • Світлана Скляр на лекції «Як видавництво бачить молодого автора» поділиться практичними порадами щодо тактики спілкування молодого письменника з видавцем, як видавництва відбирають рукописи, як навчитися розуміти видавничі потреби.
  • Мар’яна Савка на лекції «Що робити зі своєю книжкою: ефективне просування, PR, маркетинг» поділяться ефективними інструментами книжкового маркетингу, PR та просування молодих авторів.
  • Юка Гаврилова на лекції «Договір між автором та видавництвом: деталі вирішують усе» розповість про авторське право, «підводні течії» правової сторони співпраці з видавництвами, на що звертати увагу в авторських договорах, та яких помилок уникати.
  • Юка Гаврилова на лекції «Як зацікавити своїм рукописом видавця» поділиться практичними порадами та хитрощами, якими можна зацікавити видавництво.   
Також учасники закріплюватимуть отриманні знання і досвід під час практичних завдань.
 
Як взяти участь? 

 
Щоб взяти участь у курсі «Як видати книгу», потрібно заповнити реєстраційну анкету. Прийом заявок триває до 30 жовтня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок у розмірі 400 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, харчування обідами, роздаткові матеріали тощо).
 

Дати проведення: 1-2 листопада 2014 р. (з 10:00 до 18:00)
Місце: коворкінг «Betaplace» (Львів, вул. Олени Степанівни 49а)
Детальніше про курс читайте за посиланням: http://facebook.com/events/871930079498653/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar