20 Квітня 2024, 10:00 | Реєстрація | Вхід
/ 11-12 жовтня: Курс Катерини Бабкіної «Creative writing» (Київ) - 23 Вересня 2014

11-12 жовтня: Курс Катерини Бабкіної «Creative writing» (Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 23 Вересня 2014 (Вівторок)
Час: 13:41
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1065




11-12 жовтня в Києві письменниця і редактор Esquire Ukraine Катерина Бабкіна проведе дводенний курс «Як писати». Авторка курсу поділиться зі слухачами технікою письма для усіх жанрів і видів писання. Реєстрація слухачів триває до 8 жовтня включно. 

Мета курсу – оволодіти провідним інструментарієм і технікою письма, що є спільними для всіх жанрів та видів писання, починаючи від текстів в блог і закінчуючи романами чи сценаріями; зрозуміти основні методи взаємодії тексту із читачем та зі світом. 

Слухачі курсу дізнаються: як впізнати бажання своїх читачів, з чого починати роботу над текстом, де брати натхнення, що таке інтерпретація та адаптація й як слід працювати із засобами художньої виразності. Наприкінці курсу кожен учасник гарантовано напише геніальне оповідання.

Тривалість курсу – 12 годин. 

Як взяти участь? 


Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету: http://goo.gl/UaqYjk Прийом заявок триває до 8 жовтня включно. Кількість місць обмежена – 15 осіб. Кожен учасник сплачує організаційний внесок у розмірі 600 грн (у вартість входить навчання, кава-брейки, роздаткові матеріали тощо). 

Дати і місце проведення: 11-12 жовтня (з 12:00 до 18:00), Культурний центр видавництва «Смолоскип» (вул. Межигірська, 21)

Довідка про авторку


Катерина Бабкіна – українська письменниця, сценарист, драматург, редактор Esquire Ukraine. Авторка 5 книг поезії та прози, її тексти перекладено польською, німецькою, англійською, шведською, французької та російською мовами, п’єси за її текстами ставилися в Києві та Женеві, фільм за її сценарієм був знятий в 2012 в рамках всеукраїнського проекту "Україно, goodbye!”. 


Організатор: Центр літературної освіти
Організаційний партнер: Смолоскип
Інформаційні партнери: ART Ukraine, ШО, Платформа, Korydor, StudWay, Лови Момент, Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, Літературний портал «Litfest», Арт-Вертеп, Українська культура



0 коментарів

Залишити коментар

avatar