29 Березня 2024, 00:21 | Реєстрація | Вхід
/ Курс сreative writing «Творчопис» на Гогольфесті - 2 Вересня 2014

 Курс сreative writing «Творчопис» на Гогольфесті

Категорія: «Новини»
Дата: 02 Вересня 2014 (Вівторок)
Час: 12:34
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1702



Creative writing (творче писання) - найпоширеніша світова практика освіти для письменників. Чи не усі успішні західні автори вивчали creative writing в університетах чи на спеціальних курсах. «Творчопис» - це програма, розроблена українською мовою спеціально для українських авторів. Російськомовні українські письменники також запрошуються до участі. 



  • «Творчопис» - це курс для тих, хто виношує у собі важливу історію, прагне поділитися нею зі світом, але не наважується надати їй писемної форми чи не впевнений, як почати. 
  • Це курс для тих, хто у житті, паралельному до реального й повного клопотів та офісної роботи, бачить себе людиною, що пише і чиї тексти потрібні людям. 
  • Це курс для тих, хто вважає себе  письменником, але бажає працювати над собою, розвивати художню гнучкість, лексичну спритність і мисленнєву вправність.
  • Це курс для тих, хто дивиться всередину себе і намагається пізнати себе через процес писання. 
  • Це курс для тих, чия пристрасть - література. І для тих, хто хоче відчути себе письменником, з усіма приємнощами, але, перш за все - відповідальністю і годинами цілеспрямованої праці. 
  • Це курс для письменників-початківців, що, перш за все, хочуть попрацювати над навиками написання короткої прози і просто бути почутими.

У програмі передбачена внутрішня робота над усвідомленням власного  "письменницького голосу", трохи теорії, багато обговорень і вправлянь у красному письменстві у групі 12 осіб.

За 9 годин активної роботи на Гогольфесті, ви отримаєте відповіді на свої запитання, позбудетеся страхів, дізнаєтеся про теоретичні засади написання короткої прози, поділитися своїми міркуваннями щодо авторської інтуїції, натхнення, конструювання сюжету та інших важливих речей, але головне - багато вправлятиметесь практично, розвиваючи свої навики та (за умови виконання домашнього завдання) матимете готове оповідання всього за три дні! 

Наприкінці курсу відбудеться публічна презентація авторських текстів у форматі відкритого заняття. 




Курс сreative writing «Творчопис» на Гогольфесті.
19-21 вересня, 2014 року.

Курс складається з трьох тригодинних занять:
  • 19 вересня 14:00-17:00 год.
  • 20 вересня 11:30-14:00 год.
  • 21 вересня 13:00-16:00 год.

Навчання в малій групі – 12 осіб.
Детальна програма курсу буде надіслана після реєстрації на Вашу електронну пошту. 
Чекаємо на ваші заявки до 12 вересня

Участь лише на умовах попередньої реєстрації.
Реєстраційна анкета за посиланням http://goo.gl/PwQHeQ
Вартість участі в курсі: 450 грн



Курс розробила і проводить Ірина Вікирчак -  менеджерка культури, промоутерка літератури. Працювала виконавчою директоркою Міжнародної літературної корпорації «Meridian Czernowitz» (фестиваль, видавництво, резиденція) у 2010-2013 роках. Як видавець та організатор промо-подій працювала із О. Забужко, Ю. Андруховичем, Т. Прохасько, Ю. Іздриком, А.Любкою та іншими відомими українськими авторами. У різний час отримувала стипендії на навчання у США та Німеччині. Останніх півроку працювала у Варшаві як учасниця програми Міністра культури Польщі Gaude Polonia. Авторка двох поетичних книжок. Була гостем літературних фестивалів у Німеччині, Швейцарії, Колумбії, Греції.


Організаційні партнери: 
Інформаційні партнери: Літакцент, Буквоїд, Друг читача, Читомо, Платформа, Арт-Вертеп. 
Контактна особа: Ольга Гончар 093 339 76 46, tvorchopys @ gmail.com



0 коментарів

Залишити коментар

avatar