28 Березня 2024, 12:04 | Реєстрація | Вхід
/ У Києві під час Фестивалю сексології пройде книжкова виставка. - 18 Липня 2014

У Києві під час Фестивалю сексології пройде книжкова виставка.

Категорія: «Події»
Дата: 18 Липня 2014 (П'ятниця)
Час: 17:21
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1169



19-20 липня у Києві під час Інтим-фесту, першого в Україні фестивалю сексології і міжособистісних стосунків пройде тематична книжкова виставка.

Всі бажаючі зможуть погортати або й придбати науково-популярну літературу, наукові розвідки, а також художню літературу цієї тематики сучасних українських авторів.

Книжки стануть незабутнім подарунком і корисним порадником у домашній бібліотеці кожного.

Під час виставки буде представлена ретельно відібрана продукція таких українських видавництв: «Видавництво Кальварія», «Дуліби», «Нора-Друк», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Критика», «Фоліо», «Клуб сімейного дозвілля», «Піраміда», «Зелений пес», «Свічадо» тощо.

Окрім того, читачі зможуть ознайомитися із листівками еротичного характеру, підшивками старих українських журналів і газет, як-от «Лель», «Пан+пан» і нових, як-от «Колесо життя», букіністичних видань відповідної тематики для дорослих і дітей. А для любителів прекрасного – альбоми знаменитих фотографів.

Під час книжкової виставки пройдуть літературні читання і майстер-клас психологів «Чи можна дитині дізнаватися про це через книжки».



Про фестиваль:
Фестиваль призначений для людей, які цікавляться темою взаємовiдносин, бажають розширити знання про себе і поліпшити відносини з партнером, а також приємно та пізнавально провести час. Адже в рамках фестивалю відбудуться майстер-класи, лекції, яскраві виступи музичних та танцювальних колективів, а також багато  цікавого.



Інші зони фестивалю:

Майстер-класи
Тут ви зможете відвідати практичні заняття кращих тренерів в сфері відносин та сексології.

Краса і здоров’я
Масова стандартизація в індустрії краси стала причиною розвитку комплексів, а також хвороб серед жінок і чоловіків. Тому цей сектор включає активності, спрямовані на руйнування нав’язаних стереотипів. Уміння доглядати за собою і підкреслювати достоїнства свого тіла – запорука «здорової краси».

Недитяча зона
Тут учасники фестивалю зможуть не тільки дізнатися про сексуальне здоров’я, але й ознайомитися з новітніми напрацюваннями фахівців цієї сфери. Вашій увазі — інтимні тренажери, колекція феромонів і т.д. Учасниці фестивалю також зможуть отримати консультації експертів з вумбілдингу.

Фотозона
У рамках фестивалю діють фотозони, де ви зможете зробити фото на пам’ять. Крім того, буде працювати зовсім особлива зона — для тих, хто хоче одружитися і ніяк не вирішується. Весільна сукня, піджак і метелик, урочиста церемонія під звуки маршу Мендельсона — все в кращих традиціях.

Зона смаку
Задоволення від життя складається з безлічі пазлів, серед яких їжа займає особливе місце. За первинною потребою втамування голоду слідує насолода смаком, відчуття запаху і текстури їжі. На фестивалі вас чекає широкий вибір смакоти. Смачного!


З питань акредитації і співраці стосовно книжкової виставки  – Оксана Хмельовська


0 коментарів

Залишити коментар

avatar