20 Квітня 2024, 11:17 | Реєстрація | Вхід
/ 12-13 липня: Курс «Як видати книгу» (м.Київ) - 12 Червня 2014

12-13 липня: Курс «Як видати книгу» (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 12 Червня 2014 (Четвер)
Час: 16:59
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1199



12-13 липня в Києві відомі українські письменники та видавці поділяться секретами ефективної співпраці молодих авторів з видавництвами. «Центр літературної освіти» оголошує прийом анкет на курс «Як видати книгу». Реєстрація учасників триватиме до 8 липня включно.

Спікерами курсу будуть досвідчені та професійні видавці, власники та директори видавництв, літературознавці, а саме: Брати Капранови, Ростислав Семків, Завен Баблоян і Світлана Скляр, а також літературний агент Юка Гаврилова. 

На курсі «Як видати книгу» розповідатимуть: які є ефективні шляхи для видання власної книги; як правильно та раціонально презентувати рукопис видавцям; як розуміти видавничі потреби; які є дієві інструменти книжкового PR і просування автора-дебютанта; як видавництво бачить молодого автора; як знайти своє місце в літературі. Також спікери розкажуть про «внутрішню кухню» книжкового ринку, «підводні течії» правової сторони співпраці з видавництвами, на що звертати увагу в авторських договорах, та яких помилок уникати, окреслять основні тенденції розвитку видавничої справи і літературної сфери загалом. 

Програма курсу складається з 16 годин лекційних та практичних занять. Також відбудеться круглий стіл «Які рукописи обирають видавці?», участь в якому візьмуть директори найбільших українських видавництв. Вони поділяться критеріями і вимогами до текстів кожного видавництва, які жанри, стилі і теми сьогодні цікавлять видавців. 

Хто наші спікери?
  • ЗАВЕН БАБЛОЯН – видавець, перекладач, літературний менеджер,; 
  • ЮКА ГАВРИЛОВА – літературний агент, експерт з авторського права, керівник Юридичного бюро Київської національної медіапрофспілки; 
  • БРАТИ КАПРАНОВИ – видавці, письменники, публіцисти, директори видавництва «Зелений пес»; 
  • РОСТИСЛАВ СЕМКІВ – видавець, літературознавець, публіцист, директор видавництва «Смолоскип», викладач у «Києво-Могилянській Академій»; 
  • СВІТЛАНА СКЛЯР – видавець, головний редактор найбільшого в Україні видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля». 
Як взяти участь? 

Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ: http://goo.gl/ueAkRO Прийом заявок триває до 8 липня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок у розмірі 300 грн. (у вартість входить навчання, кава-брейки, обіди, роздаткові матеріали тощо). 

Дати і місце проведення: 12-13 липня 2014 р. (з 10:00 до 18:00), 
Музей книги і друкарства України (Київ, вул. Лаврська, 9, корп. 9)
Контактна особа: Ольга Гончар (093-339-76-46, litosvita.org @ gmail.com) 

Організатор: Центр літературної освіти
Організаційний партнер: Музей книги і друкарства України
Книгарні-партнери: Смолоскип, Читайка, Чулан, Купідон, мережа книгарень «Є»
Інформаційні партнери: ART Ukraine, LB.ua, Платформа, Korydor, Лови Момент, Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, Літературний портал LITFEST, Арт-Вертеп, Українська культура, Майстер Клас, Лавка Бабуїн



0 коментарів

Залишити коментар

avatar