19 Квітня 2024, 20:54 | Реєстрація | Вхід
/ «ШАКЕСПЕАРЕ: ГРА З КЛАСИКОМ». Юрій Андрухович, Іван Малкович та Владислав Єрко - 30 Травня 2014

«ШАКЕСПЕАРЕ: ГРА З КЛАСИКОМ». Юрій Андрухович, Іван Малкович та Владислав Єрко

Категорія: «Події»
Дата: 30 Травня 2014 (П'ятниця)
Час: 11:26
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1267



Мистецький Арсенал запрошує на зустріч з автором, редактором та художником – творцями найновішої української версії «Гамлета» Вільяма Шекспіра. 

Гамлета можна сприймати як завгодно — у дусі класики чи постмодернізму, проте важко знайти людину, яку б не вразила трагедія про принца данського. Цей твір, в ідеалі, мало б перекладати чи не кожне покоління — з притаманними тільки йому лексикою, акцентами й нюансуванням. 

Видання «Гамлета» (А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2008), що отримало Ґран-прі на 15-ому львівському книжковому форумі, здійснено двома знаковими постатями сучасного українського культурного простору — письменником Юрієм Андруховичем та ілюстратором Владиславом Єрком. Їхня версія «Гамлета» — це щаслива нагода пережити геніальний твір по-новому, гостро відчути його вічну актуальність і сучасність.

Гості презентації зможуть не лише взяти автографи і почути авторське читання фрагментів першого у третьому тисячолітті українського перекладу «Гамлета», п'єси, яка не сходила зі сцени з часу написання і аж до сьогодні, але й дізнатися про перевидання книги, яка вже стала раритетною, підготовку серії постерів з ілюстраціями Владислава Єрка, а також про довгоочікуваний новий переклад і художнє оформлення «Ромео і Джульєтти».

Вхід - за квитками на виставку. 
Вартість вхідного квитка – 40 грн., пільгового квитка (студенти, пенсіонери, учні старше 12 років) – 20 грн. Безкоштовний вхід: дітям до 12 років, інвалідам 1-2 групи, військовослужбовцям строкової служби, музейним працівникам, членам спілки художників (за наявності посвідчення).


31 травня. Початок о 18:00.
«Мистецький Арсенал», м.Київ, вул. Січневого повстання, 28, http://artarsenal.in.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar