29 Березня 2024, 07:14 | Реєстрація | Вхід
/ 19-21 грудня: «ВЕЛИКЕ ВУХО». Акустична майстерня казки у Різдвяному Арсеналі (м.Київ) - 17 Грудня 2013

19-21 грудня: «ВЕЛИКЕ ВУХО». Акустична майстерня казки у Різдвяному Арсеналі (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 17 Грудня 2013 (Вівторок)
Час: 14:19
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 991



19 грудня, в День Святого Миколая, в рамках різдвяного ярмарку у Мистецькому Арсеналі починає свою роботу Акустична майстерня казки «Велике Вухо», під час якої діти самі озвучуватимуть чарівні історії казкарки Дзвінки Матіяш. За допомогою різних знайомих предметів — папір і фольга, склянки, тарілки, глечики й тази, шишки й горіхи, що здатні дзижчати-фурчати-сюрчати — малі знаходитимуть в звуках «як бджоли будують щільники, як тріпотять крильця метеликів у повітрі та тупотять лапки комах, що бігають по воді, як чистять дзьоби горобці і як ворушаться вуса в кота, котрий підкрадається до горобців»... Дорослі ж оповідатимуть, записуватимуть та опрацьовуватимуть звуки. На нас всіх очікує повна несподіванок казково-акустична пригода.

Мудра казка завжди на часі, особливо зараз. Коли темні і світлі сили зустрічаються щодня й щоночі, час згадати про сили кольорові — про дітей і святого Миколая. Любов сильніша за страх. «В його дитинстві точно не було Святого Миколая. Він боїться наших казок», — говорить Дзвінка самі знаєте про кого. У Дзвінчиних казках багато звуків і кольорів, багато простору для уяви, багато простору для усвідомлення цінностей і розуміння себе-людини, а ще — віри й любові. Чим більше дітей чутимуть казки в дитинстві й чекатимуть на Миколая, тим менше жорстокості й злих вчинків буде в цьому світі. 

І тому, дорогі батьки, бабусі й дідусі, наша майстерня відбуватиметься щодня 19–21 грудня о 16:00. Всі записи будуть використані у створенні аудіо-казки, яку пізніше зможуть почути діти по всій Україні. А малі учасники майстерні «Велике Вухо» 9–13 квітня обов’язково потраплять на її цікаве продовження під час Книжкового Арсеналу й разом з відомими музикантами, акторами й аніматорами зможуть далі працювати над улюбленими казками. Якщо вам разом з вашими малюками цікаво відвідати майстерню, будь ласка, напишіть про свою участь на tamanzyuk@gmail.com, вказавши тему листа — «Велике Вухо».

ВАРТІСТЬ ВХІДНИХ КВИТКІВ НА ЯРМАРОК «РІЗДВЯНИЙ АРСЕНАЛ» 
Дітям до 12 років вхід вільний.
Дорослий квиток — 50 грн.
Адреса: м.Київ, вул. Лаврська, 12

Організатори акустичної майстерні казки:
агенція подій «АртПоле», інноваційний освітній проект «Арсенал Ідей» Благодійного Фонду «Мистецький Арсенал», міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», київський музичний фестиваль «Обертонік».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar