20 Квітня 2024, 09:31 | Реєстрація | Вхід
/ 9 листопада: літературний вечір учасників Осінньої літшколи (м.Київ) - 7 Листопада 2013

9 листопада: літературний вечір учасників Осінньої літшколи (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 07 Листопада 2013 (Четвер)
Час: 18:02
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 926


У суботу, 9 листопада, із нагоди завершення Осінньої літературної школи в Києві відбудеться літературний вечір учасників проекту. Початок о 18:00 в кнайп-клубі «Купідон» (вул. Пушкінська, 1-3/5). Вхід вільний і бажаний. 

40 учасників Літшколи – молоді прозаїки та поети – з радістю поділяться своєю творчістю з слухачами/глядачами. У програмі вечору: читання поезії та прози, вручення сертифікатів учасникам, підбиття підсумків проекту, неформальне  спілкування та море позитиву. 

Як відомо, Осіння літературна школа проходила в Києві з 19 жовтня по 9 листопада. Для молодих літераторів прочитали лекції та майстер-класи  професійні письменники, видавці, культурні менеджери: Бекі Босхарт (США), Оксана Забужко, Юрій Макаров, Любко Дереш, Ірена Карпа, Андрій Кокотюха, Лариса Денисенко, Ірина Славінська, Ірина Вікирчак та Ростислав Семків.

Учасники проекту дізналися про те, як писати якісні тексти, як відбувається творчий процес, як знайти себе в літературі, як знайти власний стиль, мову і тему, як створювати сюжет і героїв. Також лектори окреслили основні тенденції розвитку книжкового ринку і літературної сфери, правила співпраці з видавцями і мас-медіа, можливості міжнародної співпраці і т.д.

Дата і час: 9 листопада, 18:00 
Місце: кнайп-клуб «Купідон» (м. Київ, вул. Пушкінська, 1-3/5) 
Вхід вільний! 


Організатор: «Центр літературної освіти»
Партнери: видавництво «Смолоскип», кнайп-клуб «Купідон», креатив-бюро «Голова»
Екнижковий партнер: Bookland.com
Книгарні-партнери: «Читайка», мережа книгарень «Є»
Інформаційні партнери: Gazeta.ua, Платформа, Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, LITFEST, Арт-Вертеп, Українська культура, Яппі, FreudHouse


0 коментарів

Залишити коментар

avatar