24 Квітня 2024, 03:45 | Реєстрація | Вхід
/ 21 жовтня: Презентація роману Катерини Бабкіної “Соня” (м.Київ) - 8 Жовтня 2013

21 жовтня: Презентація роману Катерини Бабкіної “Соня” (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 08 Жовтня 2013 (Вівторок)
Час: 11:44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1203



21 жовтня у Книгарні "Читай-город” (вул.Богдана Хмельницього, 3б) відбудеться презентація дебютного роману Катерини Бабкіної "Соня".

Катерина Бабкіна – письменниця і сценарист, автор книг поезії "Вогні святого Ельма” та "Гірчиця” та збірки оповідань "Лілу після тебе” й значної кількості публікацій українською та в перекладах російською, англійською, шведською, німецькою, польською та французькою мовами. 

"Соня”, дебютний роман найяскравішої української молодої поетки – це історія про любов, молодість, кордони, гомосексуалістів, євреїв, Німеччину, Польшу, Албанію, Чорногорію, Салоніки, контрабанду, молитву, інцест, вічне життя, заробітчанство, вагітність, пошук, Аллаха, чудеса та чотириста тисяч євро. За менше ніж місяць з дати першого релізу роман отримав схвальні рецензії в повідних літературних ЗМІ України та захоплені відгуки літературних агентів та перекладачів з закордону. Втім, не у професійних відгуках щастя.

Читацькі відгуки з соціальних мереж:

"Протягом усієї книги у Соні розривається серце. Від щастя, любові, болю, вражень, думок. Воно розривається від всього, рефреном через весь роман. І це робить її живою (і Соню, і книгу, і авторку) та справжньою. Але не тільки це. В тій справжності багато усього - зрозумілого та не дуже, дивного, близького, божевільного.” 

"Маленький прозовий шедевр поетки і відривного хіпаря. Чудесна історія, у якій навіть "магічний реалізм" втрачає свої "вищі" принади і виглядає як звичайний олдскульний прекрасний ЛСД-ний тріп. Бувальщина. Де мова поглиниє, і засмоктує простір, і де подорож триває не тому, що так вимушено мають коїти персонажі, а тому , що так має бути. Завжди. Нарешті я знайшла іще одного останнього біофіла нашого часу, і до того ж неймовірно талановитого біофіла, який завиграшки переконує, що тільки так і має виглядати просте існування простого людця. Бабкіна якось дуже слушно і "скушно" дарує банальну істину, до якої 99% населення планети Земля глухі як пеньок - сенс життя у самому житті, і треба просто жити, а не сприймати теє життя як невиліковну хворобу”

Презентацію та зустріч із Катериною Бабкіною модерує Ірина Славінська
журналіст, літературний критик, телеведуча та куратор.


Книгарня "Читай-город”
Богдана Хмельницього 3б
21 жовтня, 19.00
ВХІД ВІЛЬНИЙ




0 коментарів

Залишити коментар

avatar