28 Березня 2024, 15:41 | Реєстрація | Вхід
/ 16 червня: Читання на «Вільному кубику» в Маріїнці (м. Київ) - 13 Червня 2013

16 червня: Читання на «Вільному кубику» в Маріїнці (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 13 Червня 2013 (Четвер)
Час: 18:34
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1214




Ти поет і маєш, що сказати світу? Виходь до людей!


Доки інші скаржаться на брак уваги сучасної української поезії, ми пропонуємо тобі взяти ініціативу в свої руки і знайти поціновувачів там, де інші полінувалися їх шукати. А щоб зробити цей пошук легшим, а шукачів – більш помітними, ми вигадали формат «ВІЛЬНОГО КУБИКА».

«ВІЛЬНИЙ КУБИК» стане найбільш інтригуючою подією у рамках грандіозного заходу – «У ритмі розвитку», який 16 червня збере сотні активістів, митців, журналістів, екологів та звичайних громадян. Кубик виникатиме у несподіваних місцях Маріїнського парку, раптовий, немов натхнення. Яскравий і помітний, він стане майданчиком для усіх, хто має, що сказати цьому світу і хоче це висловити віршами.

Платформа розпочне свою мандрівку Маріїнським парком від літньої сцени
(дивися карту в додатку), у неділю, 16 червня, о 15:35.




«Вільний кубик» - це абсолютно демократична платформа, на якій зможуть читати поезію як добре знані літератори, так і ті, чиє ім’я поки що залишається для світу загадкою. Тож якщо досі тобі не випадало нагоди виступати на одній сцені із Іреною Карпою, Сергієм Пантюком, Павлом Коробчуком та Танею-Марією Литвинюк, то приходь і виступи із ними на одному кубику!

Ідея «вільного кубика» перегукується із форматом «вільного мікрофона». Однак, мікрофони зазвичай потрібно шукати на літературних подіях, де поети виступають здебільшого перед колегами. Ми ж пропонуємо тобі донести свою творчість до пересічних жителів, які, можливо, ніколи не ходили на літературні заходи і ще навіть не здогадуються про свою любов до поезії, але чиї серця уже б’ються в ритмі твоїх віршів.

ЯКЩО ЛЮДИ НЕ ЙДУТЬ ДО ПОЕТІВ – ЧАС ВИХОДИТИ ІЗ ПОЕЗІЄЮ В ЛЮДИ!

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/512224118826192/




0 коментарів

Залишити коментар

avatar