28 Березня 2024, 21:18 | Реєстрація | Вхід
/ У Львові продаватимуть речі Андруховича, Бурмаки та Іздрика. - 30 Травня 2013

У Львові продаватимуть речі Андруховича, Бурмаки та Іздрика.

Категорія: «Новини»
Дата: 30 Травня 2013 (Четвер)
Час: 16:32
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1374



8 червня о 13.00 у Львові (вул. Угорська, 2) відбудеться благодійний гаражний розпродаж під гаслом «Непотрібних речей не буває».

Знаменитості та звичайні львів’яни можуть взяти у ньому участь, віддавши свої непотрібні речі або купивши чужі за символічну плату. Вилучені кошти організатори передадуть на благочинність.

«Потрібно зібрати добрі речі, які вам вже не дуже та й потрібні, лежать і пилом припадають, а для когось вони стануть знахідкою або й навіть життєвою необхідністю», - зазначають організатори акції з «Майстерні добрих справ». Обмежень немає, це можуть бути абсолютно різнопланові речі. Єдине побажання – вони повинні бути у доброму стані.

До акції вже долучилася низка відомих людей. Тож 8 червня можна буде придбати речі від Юрка Іздрика, Марічки Бурмаки, Ірен Роздобудько, Андрія Куркова, Юрія Андруховича, Тараса Прохаська, Галини Вдовиченко, Мар’яни Савки, Катерини Садової, Павла Табакова та багатьох інших.  

Організатори розповідають, що серед зібраних речей є книга 1870 року, чимало цікавої англомовної літератури, чорний фрак, верстат для ручного ткання, а також чимало інших цікавих речей для дітей та дорослих.

Усі зібрані кошти підуть на підтримку діяльності та соціальних проектів організації «Оселя», яка вже 10 років займається ресоціалізацією безпритульних та допомагає тим, хто цього найбільше потребує.

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/groups/235585876580249/?fref=ts

Інформація: ZAXID.NET, Буквоїд


0 коментарів

Залишити коментар

avatar