25 Квітня 2024, 03:00 | Реєстрація | Вхід
/ 5 червня: ДДТ & Юрий Шевчук з програмою "Сольник" (Музика, вірші, спілкування). - 29 Травня 2013

5 червня: ДДТ & Юрий Шевчук з програмою "Сольник" (Музика, вірші, спілкування).

Категорія: «Події»
Дата: 29 Травня 2013 (Середа)
Час: 12:07
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 970



5 червня о 19:00 в київський "Палац Україна" із програмою "Сольник" приїздить Юрій Шевчук (Росія, ДДТ). Окрім музичної програми, у якій відомі і улюблені композиції, які виконує гурт гурт ДДТ, звучатимуть у імпровізованих симфорок-н-рольних варіантах, на гостей події очікують вірші Юрия Шевчука із книги "Сольник", які читає сам автор.

***

За три десятиліття Юрій Шевчук з «ДДТ» створили стільки цікавого, що їх діяльність давно вийшла за рамки звичайної творчості рок-музикантів. У 2011 році група «ДДТ» представила дві нові програми.

Перша «Інакше» - сучасна, жорстко-електронна, рок-н-рольна, розрахована на великі концертні майданчики, палаци спорту та стадіони.


Друга програма, більш камерна і лірична, Юрий Шевчук Сольник (ДДТ) во Львове - Заказ билетовпредставляє групу в іншому втіленні. Ідея створення програми виникла у зв'язку з випуском книги Юрія Шевчука під назвою «Сольник». Вперше вона прозвучала у Великому залі Санкт-Петербурзької Філармонії і моментально отримала найпозитивніші відгуки преси і шанувальників творчості групи.


Програма «Сольник» - це не просто набір пісень, а гармонійне поєднання живого тексту і музики, яка створює враження єдиної драматичної дії з сюжетом, наповненим простором образів, створюваних групою прямо на сцені по ходу концерту.
Програма більшою мірою призначена для камерних, швидше академічних залів, ніж для палаців спорту або стадіонів.

Майбутній вечір дозволить побачити рок-музику з іншого боку: як філософію, з глибоким асоціативним поетичним мисленням, як музику, яка небайдужа до долі людей.



Газета «Комменрсант»

«У новій програмі« Сольник »теж багато нововведень. Бек-вокалістка Олена Романова виконує сольний номер - народну пісню «Брови мої чорні». Барабанщик Тема Мамай ... грає смичком на вібрафоні. Відчайдушний клавішник Костянтин Шумайлов сидить за роялем. Гітарист Олексій Федічев сильно додав у майстерності, та ще й пише для групи інструментальні п'єси. Мелодекламація Юрія Шевчука так ладно лягає на інструментальні партії, що від вірша «Кавказькі війни» з вкрапленнями лезгинки буквально градом котяться сльози. Вся оновлена ​​група наче пройшла через глобальну омолоджуючу процедуру, набравшись десь зовсім не російського досвіду, навчившись працювати з нюансами, придбавши найціннішу і рідкісну в Росії якість - легкість. Наче на мітинги Юрій Шевчук посилав свого двійника, а сам в цей час муштрував групу і плекав новий, чистий, як сльоза, звук».


Юрий Шевчук Сольник (ДДТ) во Львове - Заказ билетов

Коли: 5 червня, початок о 19.00
Де: Палац Україна
Квитки на parter.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar