19 Квітня 2024, 21:14 | Реєстрація | Вхід
/ 24 травня: Мистецький клуб "Обличчя" з Максом Кідруком (м. Київ) - 20 Травня 2013

24 травня: Мистецький клуб "Обличчя" з Максом Кідруком (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 20 Травня 2013 (Понеділок)
Час: 17:22
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1127




Мистецький клуб „Обличчя” з Максом КІДРУКОМ: як писався технотрилер «Бот» або пошук нових ніш у сучасній українській літературі.

24 травня о 19.00 в креативному просторі "Часопис” Фонд Арсенія Яценюка ініціює чергову зустріч Мистецького клубу «Обличчя». Цього разу гостем стане мандрівник та письменник Максим КІДРУК. Автор першого в Україні технотрилера "Бот" розкаже чому важлива комерціалізація книги, чому в Україні досі немає «мільйонників» на кшталт Кінга, Брайна чи Паттерсона  та чому важливо шукати нові ніші в сучасній українській літературі.

Максим КІДРУК – молодий український письменник, мандрівник, інженер-енергетик за фахом. Написав 11 книг (7 художніх, 4 — на технічну тематику) та відвідав біля 30-ти країн, серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Бразилія, Нова Зеландія, Чилі, Ангола, Намібія, острів Пасхи та інші. 

Про свої мандри світом КІДРУК написав «Мексиканські хроніки. Історія однієї Мрії» (здобув ІІ премію на конкурсі «Коронація слова» у 2009 році), «Подорож на Пуп Землі», «Навіжені в Перу», «Навіжені в Мексиці» та «Любов і піран’ї». Найновішою книгою автора є «Бот».

«Бот» – це перший український технотрилер, гостросюжетний роман, в якому поєднуються сучасні технології, людська психологія та чисто голлівудський «екшн». Події в книзі вигадані, проте все решта — місця, природні об’єкти, техніка, зброя, фізіологічні особливості живих організмів і т.п. — цілком реальне. Майстерно описані технічні деталі роблять роман небувало реалістичним.

Під час роботи над романом автора консультували кандидат наук з хімії, лікар-фізіолог та психіатр. Всі технології, описані в романі, існують насправді. Щоб розібратись з ними, письменник опрацював близько сотні наукових статей, що стосуються нанотехнологій, мікробіології та людського мозку.


 
Мистецький клуб „Обличчя”, започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» в партнерстві з креативним простором „Часопис”, – це регулярні відкриті зустрічі з українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури. Щомісяця проводяться літературні читання, творчі зустрічі, майстер-класи, кінопокази, музичні вечори та виставки.



Реєстрація на подію обов’язкова! 
Кількість місць обмежена. Для реєстрації перейдіть за лінком

Місце проведення: вул. Льва Толстого, 3 (креативний простір "Часопис"). 
Участь безкоштовна.

За детальною інформацією можна звертатися до менеджера програми «Культурні горизонти» 
Ірини Дещиці електронною поштою id@openukraine.org. 
або за телефонами: +380 44 220-18-40, +380 67 214-34-62.

Джерело: Сайт Open Ukraine


0 коментарів

Залишити коментар

avatar