20 Квітня 2024, 00:49 | Реєстрація | Вхід
/ 2 травня: Зустріч з Юрком Позаяком з нагоди виходу книжки «Позаяк. Шедеври» (Київ) - 29 Квітня 2013

2 травня: Зустріч з Юрком Позаяком з нагоди виходу книжки «Позаяк. Шедеври» (Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 29 Квітня 2013 (Понеділок)
Час: 15:39
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1232



Книгарня «Є» та видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» запрошують на зустріч з легендарним Юрком Позаяком, яка відбудеться 2 травня. Початок- о 18:00.

Чому Позаяк? Бо його розкуті і легкі для запам’ятовування віршідавно вже стали міським фольклором, а офіційній літературі дедалі важче вдавати, що Позаяка просто не існує. Його радо цитують поети, студенти та хмільні інтелектуали. Він епікуреєць і реблезіанець, наш український Катулл і дволикий Янус. І один із трьох справді народних поетів сучасної України.

Поет, філолог, а, заодно, і державний службовець попереджає: «Всім, хто тоне й не знає, за що вхопитись, хто вже з останніх вибився сил: попереджаю – я не колода, попереджаю – я крокодил». Має оптимістичну візію: «Мене принесли під ранок, зішкрібши з липкої трави, хірург підійшов, поглянув: ампутація голови». А під час зустрічі в книгарні «Є» «де всі захоплені від Сартара, де всі без тями від Мане» екскерівник Служби підготовки виступів Президента України роздаватиме «Корисні поради» та читатиме «Алко хоку».

Зустріч модерує Іван Малкович.

***
Адреса книгарні «Є»:
вул. Лисенка, 3,
м. «Золоті Ворота»
Вхід вільний.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar