28 Березня 2024, 10:53 | Реєстрація | Вхід
/ До 27 березня триває реєстрація на II-гу Школу літературного менеджменту (м. Київ). - 20 Березня 2013

До 27 березня триває реєстрація на II-гу Школу літературного менеджменту (м. Київ).

Категорія: «Конкурси»
Дата: 20 Березня 2013 (Середа)
Час: 18:46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1377



5-7 квітня Центр літературної освіти у Києві проведе II Школу літературного менеджменту

Досвідчені менеджери, видавці та письменники ділитимуться досвідом у проектному і культурному менеджменті, фандрайзингу, міжнародній співпраці, технологіях книжкового ринку.

Реєстрація учасників триває до 27 березня включно.

Ідея проекту – створити ефективну платформу для літературних менеджерів, надати їм знання і практичні навички з менеджменту літератури, фандрайзингу, міжнародної співпраці, особливостей літпроцесу та книжкового ринку.

У програмі Школи відбудеться 12 лекцій, тренінгів, майстер-класів. Також велика увага приділятиметься практичній роботі у групах, ігровим формам навчання, консультаціям з лекторами.

Хто може стати учасником Школи?

Молоді менеджери культури, з усіх регіонів України, що працюють у книжково-літературній сфері або планують долучитися до культурного менеджменту. Перевага надаватиметься особам, що вже мають певний досвід у літературному менеджменті, відкриті до нових знань, прагнуть вдосконалюватись у своїй діяльності та мають чітке бачення, як використовувати знання і досвід, здобутті на Школі.

Для того, щоб взяти участь у Школі, потрібно заповнити  реєстраційну АНКЕТУ. Відбір 30 учасників здійснюється на конкурсній основі. Дедлайн прийому анкет – 27 березня включно.

Учасники сплачують організаційний внесок у розмірі 350 грн. (у вартість входить навчання, роздаткові матеріали, обіди та кава-брейки). Також учасники з інших міст самостійно забезпечують собі проживання і дорогу до Києва.

Хто наші лектори?

Ділитимуться знаннями професіонали з багаторічним досвідом у сфері культурного і проектного менеджменту, PR-технологіях, маркетингу, видавничій справі:

Babkina zaven vikyrchak yuka lepska sanchenko

1. Катерина Бабкіна - письменниця, фахівець зі зв’язків з громадськістю.
2. Завен Баблоян - видавець, перекладач.
3. Ірина Вікирчак - директор Міжнародної літературної корпорації «MERIDIAN CZERNOWITZ», співзасновник ГО «Культурний капітал».
4. Юка Гаврилова - літературний агент, керівник Юридичного бюро Київської національної медіапрофспілки, експерт з авторського права.
5. Ірина Лепська - директор з розвитку та міжнародних зв’язків ГО «Форум видавців», координатор в Україні міжнародної програми «BookPlatform». 
6. Антон Санченко - письменник, директор видавництва «Електрокнига».
 

 
Контактні особи:
- Марія Придьма (тел.: 093-918-88-89, mariya.pridma @ gmail.com);
- Дмитро Стретович (тел.: 068-803-24-97, dmytro.stretovich @ gmail.com).

Організатор: Центр літературної освіти
Співорганізатор: видавництво «Смолоскип»
Партнери: «Форум видавців», «MERIDIAN CZERNOWITZ»
Інформаційні партнери: Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, Літфест



0 коментарів

Залишити коментар

avatar