19 Квітня 2024, 04:31 | Реєстрація | Вхід
/ 10 березня: авторський вечір Мідної (м.Біла Церква) - 5 Березня 2013

10 березня: авторський вечір Мідної (м.Біла Церква)

Категорія: «Події»
Дата: 05 Березня 2013 (Вівторок)
Час: 16:18
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1170


10 березня о 17:00 у новому арт-клубі «Barсlay Perkins», що у Білій Церкві відбудеться авторський вечір поетеси Мідної у рамках «Літературних посиденьок зі Світланою Варламовою»
 
Мідна – поетеса, культуртрегер, піар-спеціаліст у сфері концертного промоушну та промо артистів. Фіналістка проекту «Прогулянка з поетами» Міжнародного поетичного фестивалю «Meridian Czernowitz-2012». Переможиця конкурсу хайку Міжнародного фестивалю поезії «Spoke’n’Word on Tour» (кращий хайку було інстальовано у варшавському метро серед переможців з усього світу). 

Учасниця фестивалів «Ватерлінія», «Березневі коти», «De Libertate», «Трипільське літо», «Йогансен-фест», заходів порталу «Літфест», Львівського міжнародного літературного фестивалю у рамках «Форуму видавців у Львові» та фестивалю «Книжковий Арсенал». Член організаційної ради фестивалю відеопоезії «CYCLOP» і проекту «Поетична пошта»

Ініціатор і куратор заходів за участю поетів, музикантів і акторів: «Сітар, табла і поети», «Високосна поезія», «Актори і музиканти читають дітям у Азбуковому Королівстві Магів та Янголів», вечора «Попіл і сніг» за мотивами фільму Грегорі Колберта. Куратор поетичної сцени «Мідний Гоголь» на «ГогольFest-2012». На поезію Мідної створює пісні проуз-панк гурт «Воцап». Перша публікація – у журналі «ШО» №7-8 (2012)
 
2011-й – рік народження Мідної, весна 2012 – презентація як автора (у квітні у київській кав’ярні-книгарні «Бабуїн» поезію молодої Мідної читали знані поети і актори).

 
Мідна – «білий слон» 


10 березня | «Barсlay Perkins»
Адреса: Біла Церква,Торгова площа (БРУМ), вхід навпроти готелю «Київ»
freezone.in.ua/ | 096 4165481 | com/litclub_bc
Вхід вільний



0 коментарів

Залишити коментар

avatar