29 Березня 2024, 17:36 | Реєстрація | Вхід
/ 16 лютого: презентація книги Івана Кулінського «Автобіографія» (м. Київ) - 14 Лютого 2013

16 лютого: презентація книги Івана Кулінського «Автобіографія» (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 14 Лютого 2013 (Четвер)
Час: 14:13
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 938



16 лютого (субота) о 16:00 у фестиваль-ресторації 
відбудеться презентація нової книги Івана Кулінського.

Будемо говорити про народження хвиль усередині та про міцність приморського портвейну, про життя відчинених дверей та жіночі плаття, зіткані з чоловічих судин. Буде квиління чайок і гудіння пароплавів, плач, сміх і взагалі — звук. Не буде — балачок про літературу та поезію, хепенінгу, перформансу та інших печальних менмейдів.

«Автобіографія» — книга про місця гніздування птахів і портових кранів, посібник із пересадки внутрішніх органів залізниць, автотрас, вулиць асфальтових та брукованих, тунелів підземки, стежок і манівців, повітряних коридорів та химерних маршрутів кораблів із вільною практикою. Про перечікування дощу просто неба та про те, що «найкращий вихід — завжди наскрізь».

Ведучий — Антон Полунін.

Усім кораблям, всім портам, людям і містам. Всім, хто любить море і життя.



Іван Кулінський - поет, автор малої прози, редактор та дизайнер книжок. Автор збірок поезій та короткої прози «Ми народилися сьогодні» (Київ, б/в, 2004), «Наступна станція Нове Життя» (Київ, б/в, 2007), «Ненаповнювачі» (Київ, Маузер, 2010), «Автобіографія» (Київ, Електрокнига, 2012). Твори увійшли до антологій «Освобожденный Улисс» (Москва), «Знаки Отличия» (Москва), «И реквиема медь...» (С.-Петербург), «Харківська Барикада» (Київ), «Ар?єргард» (Київ). 

Антон Полунін - поет. Випускник юридичного факультету Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка. Публікувався в журналі "Золотий вік" та альманахах юридичного та філософського факультетів КНУ. Автор культурної спільноти "Тепловоз", лауреат літературних конкурсів спільноти, лауреат конкурсу "Бард Університету". Засновник творчого об'єднання "СТЯБ", організатор кількох виступів київських поетів, учасник фестивалів "ВертиФест" та "Лісова фієста".



Коли: 16 лютого (субота) в 16:00
Вхід: вільний
Адреса: Бесарабська площа, 2.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar