19 Квітня 2024, 05:02 | Реєстрація | Вхід
/ 20 січня: Богдан Стрільчик, Максим Меркулов, Владислав Васильченко та Михайло Опекан. (м. Київ) - 15 Січня 2013

20 січня: Богдан Стрільчик, Максим Меркулов, Владислав Васильченко та Михайло Опекан. (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 15 Січня 2013 (Вівторок)
Час: 15:43
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1952



Богдан Стрільчик
Ідея квартирника виникла спонтанно – з питання Богдана: "Мені приїхати до Києва у гості чи на презентацію?" Нещодавно Богдан Стрільчик з Івано-Франківська випустив першу збірку поезій «Лезо Оккама». Скажу чесно, твори Богдана залишаються для мене за межею світосприйняття, але я роблю вигляд, ніби дещо розумію, хоча це розуміння обмежується головним чином займенниками і знаками пунктуації. 

Максим Меркулов
До пари Богдану презентуватиме свою збірку київський поет Максим Меркулов, з яким я знайома ще з початку студії "Каштановий Дім", а це – повірте мені – пристойний термін. Так от, збірка «Крок у занеб’я» вийшла восени 2012 року.

Обидва поети самодостатні і шановані офіційними джерелами, однак не були 
Владислав Васильченкопочуті звиЧАЙними слухачами, себто нами, що я вважаю за необхідне виправити.

У моєму оточенні немає жодної людини, яка була б знайома з обома поетами, інакше вона заборонила проводити подібний захід, оскільки ці суворі митці вже аж надто стримані і холоднокровні у своїх мистецьких виявах. 

Михайло Опекан
Таким чином я запросила третього учасника – Владислава Васильченка, чудового драматурга, чиї твори я не раз чула на заходах курсу Богдана Жолдака і, не будемо скромними, на власному квартирнику. 

І який же квартирник без музики? З Мішею ми познайомилися на зйомках вірусного відео, яке було відзняте за один день і потім чарівним чином зникло з 
усіх вінчестерів (нарешті я можу в цьому зізнатися), але не в тому річ. 20 січня Міша буде розбавляти сувору літературу суворою лірикою:)

Тож приходьте у неділю, будемо пити чай (хоча там сидр теж дуже смачний) і долучатися до суворого чоловічого мистецтва;)



20 січня, 19:00
Вхід вільний
Паб "ResPUBlika", проспект Перемоги, 52/2

Подія Вконтакті: http://vk.com/four_men



0 коментарів

Залишити коментар

avatar