29 Березня 2024, 10:30 | Реєстрація | Вхід
/ 24 грудня: Вірші про водку і папіроси (м. Київ). - 21 Грудня 2012

24 грудня: Вірші про водку і папіроси (м. Київ).

Категорія: «Події»
Дата: 21 Грудня 2012 (П'ятниця)
Час: 16:24
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1414



Вірші про водку і папіроси,
або про те, яким (це) життя було раніше

Нехай нам забороняють дещо, але нам не заборонять всього. Усіх курців і некурців, питущих і непитущих запрошуємо на 64 хвилини джентельменської лірики. 24 грудня у букарні "Бабуїн" з 19:00 ви почуєте брутальну і м'яку, мужню і ніжну, а головне справжню чоловічу поезію Зази Пауалішвілі, Тараса Малковича, Михайла Жаржайла, Олексія Шендрика, Гєника Бєлякова та Ярослава Гадзінського у виконанні авторів. 

«64 вірші про водку та папіроси» - назва збірки вибраних віршів одного з найвідоміших сучасних польських поетів, культового краківського автора Марціна Свєтліцького.

Читання відбудуться за мотивами Марцінової лірики, бо хто ж як не він знає все про жінок, про алкоголь і сигарети, до того ж, саме цього дня святкує свій день народження. Хрипкий постпанківський голос поляка хоч і не звучатиме, проте вчуватиметься у кожному із почутих вами голосів, що говоритимуть про тонкий Чоловічий Всесвіт у всіх його іпостасях.

Наш захід присвячується часам, які ми знали колись, задовго до кінця світу та інших єресей, часам з іншими жінками, алкоголем і сигаретами, часам, коли ми пили, палили і кохалися без жодних обмежень. Ми говоритимемо про минуле, яке минуло.

Якщо ви хочете відчути поєднання ніжності й брутальності, максимальної відвертості й тотальної замкнутості, руху й водночас меланхолійного спокою - цей захід для вас. Завітайте у понеділок, 24 грудня до букарні "Бабуїн". 

Ви почуєте вірші, що обпалюють піднебіння, немов алкоголь, і забивають дихання, ніби гіркий сигаретний дим, вірші, що промовляють до жінок та про жінок, про часи, коли все було інакше.


24 грудня 2012, 19:00
Адреса: Букарня "Бабуїн", Симона Петлюри, 10
Вхід: вільний

Подія Вконтакті: http://vk.com/event47236692



0 коментарів

Залишити коментар

avatar