28 Березня 2024, 10:46 | Реєстрація | Вхід
/ 25 серпня: Поети в Рівному зберуться «Просто неба». - 22 Серпня 2012

25 серпня: Поети в Рівному зберуться «Просто неба».

Категорія: «Події»
Дата: 22 Серпня 2012 (Середа)
Час: 12:37
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 922



25 серпня в Рівному відбудуться літературний захід під назвою «Просто неба».
 
Попри святкові дати, які оточують 25 серпня, неформальна молодіжна організація «Література.rv» проводить поетичні читання. Їхня ціль – дати досвід виступу молодому та недосвідченому автору та показати його публіці.

Як кажуть організатори, це вже третій «розділ», тобто третій раз, коли вони влаштовують подібний захід. З кожним разом поступово збільшується кількість учасників і підвищується якість. Цього разу зареєстровано вже 20 молодих авторів не тільки з Рівного, а й з області. Сусідні обласні центри Західної України також матимуть своїх представників.

Є ще одна особливість, на якій наголошують як і організатори, так і сама назва. Читання проводяться під відкритим небом, що дещо ускладнює завдання молодим авторам. Але докладено всіх зусиль, щоб мінімізувати пов’язані з цим незручності.

- Нам важливо, - каже Марк Оплачко, - щоб молодий автор ступив на новий етап та відкрив себе світу. Йому у цьому допоможе приклад більш досвідчених поетів, а також власний здобутий досвід. На жаль, в Рівному майже нічого не залишилося від літературних надбань попередніх поколінь, тому доводиться вчитися на власних помилках. Але нашу організацію це не лякає.

Після основної частини буде оголошений «вільний мікрофон», де кожен бажаючий зможе прочитати вірші улюблених поетів чи просто цікаві твори.

Група зустрічі: http://vk.com/prosto.neba_3

Де: біля пам'ятника Шевченку, Незалежності Майдан, м. Рівне
Початок: 25 серпня о 15:00


0 коментарів

Залишити коментар

avatar