28 Березня 2024, 11:41 | Реєстрація | Вхід
/ З 15 вересня у книгарнях з’явиться новий роман Макса Кідрука «Бот». - 13 Серпня 2012

З 15 вересня у книгарнях з’явиться новий роман Макса Кідрука «Бот».

Категорія: «Новини»
Дата: 13 Серпня 2012 (Понеділок)
Час: 15:30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1869


Над новою книгою – техно-трилером «Бот»Макс Кідрук працював більше року. Завершив роботу цієї зими під час мандрівки Анголою та Намібією.

«Бот» – це гостросюжетний роман, в якому поєднуються сучасні технології, людська психологія та чисто голлівудський «екшн». Події в книзі вигадані, проте все решта — місця, природні об’єкти, техніка, зброя, фізіологічні особливості живих організмів і т.п. — цілком реальне. Майстерно описані технічні деталі роблять роман небувало реалістичним. Це те, за що у світі люблять твори Майкла Крайтона та Стівена Кінга.

Під час роботи над романом автора консулювали кандидат наук з хімії, лікар-фізіолог та психіатр. Всі технології, описані в романі, існують насправді. Щоб розібратись з ними, письменник опрацював близько сотні наукових статей, що стосуються нанотехнологій, мікробіології та людського мозку.

Головний герой книги – звичайний українець, молодий київський програміст, що працює над розробкою ігрових ботів. Спокусившись на великі гроші, хлопець відправляється у віддалену лабораторію, де стає одним з членів міжнародної наукової групи. З чим їм доведеться зіткнутися — дізнаєтеся з книги.

Події відбуваються в пустелі Атакама, Чилі.

Реалістичності книзі додають авторські фотографії цієї пустелі, зроблені у 2009 році, а також схеми, карти місцевості, де відбуваються основні події, та 3D-малюнки, що не просто ілюструють текст, а є частиною сюжету.

«Бот» з’явиться у книгарнях з 15-го вересня цього року.

Джерело: Друг Читача


0 коментарів

Залишити коментар

avatar