20 Квітня 2024, 08:40 | Реєстрація | Вхід
/ Побачив світ черговий випуск літературно-мистецького журналу «Склянка Часу*Zeitglas». - 10 Червня 2012

Побачив світ черговий випуск літературно-мистецького журналу «Склянка Часу*Zeitglas».

Категорія: «Новини»
Дата: 10 Червня 2012 (Неділя)
Час: 16:06
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1339



Літературний світ журналу «Склянка Часу*Zeitglas»

Побачив світ черговий, вже 62-й випуск міжнародного літературно-мистецького журналу «Склянка Часу*Zeitglas». Започаткований його редактором Олександром Апальковим у 1995 році, часопис, з редакцією у м. Каневі,  знайомить своїх читачів із духовно-значущими сучасними літераторами України та зарубіжжя. Журнал видається українською, російською та німецькою мовами. (Передплатний індекс 41507). На його сторінках свого часу  публікувалися твори Бориса Чичибабіна, Льва Копелева, Стівена Кінга, Леоніда Тьоміна, Олександра Кабанова. 

Адже своєрідний світ літератури, живе у тісній єдності, хоча за змістом його твори значно дистанційвані одне від одного. Тим не менше, на сторінках журналу знаходиться місце і знаним і зовсім новим іменам. 

Свіже число наряду із корифеями літератури Іваном Дзюбою, Анатолієм Кримом та Ігорем Малишевим, предоставило трибуну письменникам сучасного авангарду, розрахованого на широке читацьке коло. Серед них: прозаїки Сергій Левченко, Іванна Преснякова, Віктор Шендрик, Юрій Волощак та Олександр Волков; поети: Вадим Друзь, В`ячеслав Пасенюк, Олександр Курапцев та інші.   

Окрім передплатного простору, журнал широко представлено в електронній версії мережі інтернету.  
 
Олександр Кизилов

Zeitglas in I-Net:


0 коментарів

Залишити коментар

avatar