29 Березня 2024, 01:38 | Реєстрація | Вхід
/ 23 квітня: Презентація нової книги Сергія Жадана «Вогнепальні й ножові» (м. Київ) - 20 Квітня 2012

23 квітня: Презентація нової книги Сергія Жадана «Вогнепальні й ножові» (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 20 Квітня 2012 (П'ятниця)
Час: 10:40
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1269



23 квітня о 19.00 у Книгарні «Є» (Київ, вул. Лисенка, 3) відбудеться перша презентація нової книги Сергія Жадана «Вогнепальні й ножові». Вже наступного дня Сергій Жадан вирушить у авторський тур з презентаціями книжки у Дніпропетровську, Запоріжжі та Харкові. Друга частина туру пройде вже у травні.


Нова поетична книга «Вогнепальні й ножові» від Сергія Жадана є збірником біблійних та кримінальних балад, герої яких вперто й послідовно рухаються темними стежками, намагаючись будь за що здійснити свої мрії та залишити місце злочину. Апостоли та бойовики, пророки та біженці, агітатори та відступники, сирени, демони й зомбі – персонажі цієї книги свідчать про час та заповнюють простір, з якого і з’являються вірші – ліричні й піднесені, радісні й ностальгійні, вогнепальні й ножові.

Про головних героїв книги «Вогнепальні й ножові» та про те, якою вона вийшла Сергій Жадан зазначив наступне: «В цій книзі несподівано виявилось багато героїв. А самі вірші виявились історіями про любов, ніжність, зраду та відданість. А також про героїзм, підступність, запеклість і невблаганність. Тому книга вийшла ліричною, а персонажі – непереможними. Як і має бути з героями псалмів та вестернів».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar