29 Березня 2024, 00:34 | Реєстрація | Вхід
/ 5 секретів швидкомислення і швидкочитання, яких не навчать в університеті. - 18 Квітня 2012

5 секретів швидкомислення і швидкочитання, яких не навчать в університеті.

Категорія: «Події»
Дата: 18 Квітня 2012 (Середа)
Час: 11:55
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1390



27 квітня о 14.00 Андрій Сподін як спікер-коуч розповість про навички, які необхідні для тих, хто вважає себе сучасними й прогресивними, не бажає відставати від інформаційного суспільства та має жагу до активнодрайвого високорезультативного навчання для підвіщення власної конкурентноспроможності.

Що таке швидкочитання? Як воно допоможе вам у навчанні та професійній діяльності, ви дізнаєтеся безпосередньо під час майстер-класу від людини, яка на всіх іспитах та заліках у виші не мала інших оцінок, крім "відмінно”, та отримувала "Ленінську стипендію”.

Всі учасники майстер-класу зможуть безкоштовно пройти тест на визначення швидкості читання та отримати комплекс вправ для розвитку навички та закріплення результатів.

Найактивніших учасників заходу чекає безкоштовний сертифікат на проходження курсу в центрі Inten! Ловіть можливість удосконалюватися професійно!

Андрій Сподін – професійний коуч, бізнес-тренер, НЛП-майстер, автор оригінальних методик експрес-навчання, засновник та керівник освітнього центру "Швидкочитання Розвиток Пам’яті Фоточитання” Inten.

Перша п’ятірка учасників отримає приз – 
відеоурок № 1 Андрія Сподіна зі Швидкочитання! 

Зареєструйтеся просто зараз! 

Контактні особи: 
Оля Комиз - (063) 663-65-43, olyakomyz@ukr.net
Вікторія Кравчук - (095) 150-17-42, vika_vsr@ukr.net



0 коментарів

Залишити коментар

avatar