29 Березня 2024, 01:36 | Реєстрація | Вхід
/ «Кобзар» проводить конкурс гумористичної поезії «Шпигачки 2012». - 15 Лютого 2012

«Кобзар» проводить конкурс гумористичної поезії «Шпигачки 2012».

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Лютого 2012 (Середа)
Час: 12:35
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1405




ЛО «Кобзар» оголошує молодіжний конкурс гумористичної поезії «Шпигачки 2012»

Нагадуємо, що конкурс «Шпигачки» було засновано у 2010 році і присвячено пам’яті видатного українського перекладача Миколи Лукаша, автора збірки гумористичного спрямування «Шпигачки».
 

Положення гумористичного конкурсу «Шпигачки 2012».
 
Мета конкурсу:

Розвиток та популяризація легкого молодіжного жанру гуморески. Висвітлення гострих питань життя шляхом гумористичної передачі.

Авторам пропонується підняти життєві питання , історії, розіграші на будь яку тему в гумористичній, іронічній або сатиричній формі.

Місце проведення конкурсу:

Конкурс проводиться у світовій глобальній мережі Інтернет, а також у соціальній мережі «В контакте». Поточні робочі моменти і результати будуть висвітлюватися на сайті www.kobzary.com.ua,  а також на сторінці ЛО «Кобзар»  в соціальній мережі «В Контакті» - http://vkontakte.ru/club11202993.

Заявки з роботами приймаються  на  електрону адресу: t.shcurak@kobzary.com.ua

Терміни  проведення:

Початок прийому заявок на участь у конкурсі – 15 лютого  2012 р.
Завершення прийому заявок на участь у конкурсі – 15 березня 2012 р.  
 
Номінації конкурсу:

1 номінація – поетичний твір (українською мовою)
2 номінація – поетичний твір (російською мовою)

Участь у конкурсі:

В конкурсі мають право приймати участь автори віком від  15 до 35 років, незалежно від місця проживання, національності, соціального статусу та віросповідання.

Учасник конкурсу має право представити свій твір під псевдонімом, під яким він буде виступати в усіх матеріалах, що стосуються роботи конкурсу, включаючи Long-list, Short-list та список переможців.

В заявці на конкурс обов’язково повинно бути  ім’я (псевдонім) автора, назва твору, електрона пошта.  Заявка на участь надіслана на електрону адресу, повинна містити помітку  «конкурс гуморесок».

Умови прийому творів

В конкурсі можуть брати участь твори українською та російською  мовою, що раніше не друкувалися. Від одного автора приймається один твір в кожній номінації. Розмір вірша не повинен перевищувати 16 рядків.

Не приймаються твори:

- які не відповідають правилам оформлення конкурсних робіт;
- що містять ненормативну лексику;
- які пропагують насильство, расизм, містять порнографічні сцени, відверту або приховану рекламу товарів чи послуг;
- були опубліковані на папері;
- є переспівами (фанфіками) творів відомих авторів.

Подання твору на конкурс автоматично означає згоду з його правилами і дозвіл на публікацію в разі перемоги. Автор має право відмовитись від публікації або зняти свою роботу з конкурсу до фінального етапу. Для цього він має письмово повідомити організаторів.

Оформлення текстового файлу з твором

На конкурс приймаються  віршовані твори, оформлені окремим файлом у відповідності до таких вимог:

- Розмір творів, як у українській, так і російській  номінаціях – 16 рядків. Приймається один твір , від  одного автора,  у кожній номінації.

Суддівство на конкурсі :

Суддівство на конкурсі гуморесок «Шпигачки» є безоплатним. По завершенні конкурсу члени журі отримають електроні дипломи суддів.
 
Термін суддівства:

Суддівство конкурсних робіт починається після закриття прийому заявок на конкурс – 15 березня. У long-листі  будуть вказані всі автори, допущені до участі конкурсу. Наприкінці березня журі визначить 15 учасників першої та 15 учасників другої номінації. 1 квітня  буде оголошено 3-х переможців конкурсу по кожній номінації.

Long-лист та  short-лист, а також переможці конкурсу будуть оголошені на офіційній сторінці ЛО «Кобзар», а також на сторінці мережі «В контакті».

Персональні думки та оцінки членів журі є конфіденційною інформацією і оголошуються учасникам конкурсу та громадськості тільки за умови згоди всіх членів журі, а також координаторів конкурсу.  

Підсумки конкурсу:

Вручення призів, дипломів, а також оголошення переможців відбудеться 1 квітня. Усі оголошення та новини можна побачити на сайті  www.kobzary.com.ua,  а також на сторінці ЛО «Кобзар»,   в соціальній мережі «В Контакті».
 
Кожного з фіналістів конкурсу позачергово буде зараховано до лав ВГО ЛО «Кобзар» з  врученням членського квитка. Переможці отримають електронні дипломи переможців та заохочувальні подарунки на поштову адресу.

Координатор конкурсу: Тетяна Шкурак, t.shcurak@kobzary.com.ua


0 коментарів

Залишити коментар

avatar