29 Березня 2024, 12:55 | Реєстрація | Вхід
/ 28 серпня: флеш-моб«БУККРОСІНГ»! (14:00) - 20 Серпня 2011

28 серпня: флеш-моб«БУККРОСІНГ»! (14:00)

Категорія: «Події»
Дата: 20 Серпня 2011 (Субота)
Час: 19:09
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1089



Будь ЧАСТИНОЮ чогось ВЕЛИКОГО!;) 
В неділю всі-всі на ФЛЕШ-МОБ!!!

ЩО МАЄМО ЗРОБИТИ: 

За 10-15 хвилин до другої години(орієнтуємось на центральний годинник) починаємо сходитись на майдан, сідаємо, де бачимо, маємо при собі книгу!!! В другій годині дістаємо обрані книженції і починаємо читати, все це має бути мовчки, просто відкриваємо і читаємо, прямо на тому місці, де сидітимете:) В 14:02 різко підриваємось, міняємось книгами з будь-ким, і відповідно місцем сидіння, знову ж таки, робимо це мовчки. І в 14:05, плескаємо самі собі і розходимось, як ні в чому не бувало:)) Все повинно відбуватись чітко, тому сподіваємось на вашу організованість;)

Долучайте ВСІХ друзів, знайомих!!!

Давайте зробимо щось просте, 
але масштабне для самих себе хоча б!:)

***

Дуже важливим є те, що «БУККРОСІНГ» реалізується в рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса (Фонду ім.Роберта Боша і Спілки МітОст) та РММГО «Фундація Регіональних ініціатив», а також – Української мережі освіти дорослих та розвитку інновацій.

«Майстерня громадської активності» – це програма неформальної демократичної освіти молоді та підтримки її громадських, соціальних та культурних ініціатив. В рамках «Майстерні» молодь з різних регіонів України має можливість покращити життя своїх громад через невеликі проекти та отримати нові знання та навички. 

Ця програма релізується Колегіумом ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст, Представництвом Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні спільно із Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій, «Фундацією регіональних ініциатив» (Рівне), Донецькою громадською організацією «Альянс», Коаліцією молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина» та НУО «Клуб молодих лідерів» (м. Сімферополь). В 2011 році програма підтримується в окремих регіонах місцевими міськими та обласними Управліннями у справах молоді.

Група події Вконтакті: 
http://vkontakte.ru/event29606605



0 коментарів

Залишити коментар

avatar