25 Квітня 2024, 07:43 | Реєстрація | Вхід
/ «50/50» від Каті Бабкіної та Маші Драгіної - 19 Квітня 2011

«50/50» від Каті Бабкіної та Маші Драгіної

Категорія: «Події»
Дата: 19 Квітня 2011 (Вівторок)
Час: 12:12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1300


21 квітня в столичному Арт-клубі 44 Катя Бабкіна і Маша Драгіна читають вірші.

Катя Бабкіна – дівчинка, журналіст, фахівець зі зв’язків з громадськістю, письменник і автор поетичної книги «Вогні святого Ельма» і повісті «Лілу після тебе», а також поетичних і прозових публікацій в численних антологіях та інших місцях. Вірші перекладено російською, англійською, німецькою, польською. Катя займається відеопоезією, її роботи брали участь в кіно- і літературних фестивалях в Україні, Росії, Іспанії, Литві та Польщі. У вересні 2011 виходить наступна поетична збірка Каті Бабкіної – «Гірчиця».

Катя веде блог та розміщує вірші за тегом - http://silverandglass.livejournal.com/tag/пое

Маша Драгіна – магістр філології, журналіст, редактор. Співпрацює з багатьма виданнями в Україні та закордоном. Спеціалізується на інтерв’ю і має зв’язки у вищих колах. Маша займається балетом, керує Інтернет-проектами і давно прийнята в кращих домах Франції, Москви, Мінська і Києва. Подробиці про її публікації, роботу і особисте життя чисто містифіковані і залишаються відкритою темою для біографів.  

50/50 – це відображення мовної дійсності Каті Бабкіної і Маші Драгіної. Будучи носіями різних мов, дівчата не створюють полеміки, а органічно спілкуються між собою так само, як це робить більшість українців. 

50/50 – співвідношення модного та інтелектуального в їх житті, де існує баланс між споживанням і творенням. 

50/50 – співвідношення особистого і соціального в текстах, де інтимна відвертість часто йде поруч з активною соціальною позицією, 50/50 – близька до досконалої пропорція світлотіні, смаку, емоцій. Можливість вибору, свобода і відповідальність за свої дії, нехай навіть часто надто легковажні на думку оточення.  

Початок о 19.00. Вартість квитків – 30 грн.



4 коментарів

avatar
Вот, интересно, как прошло-то?..
avatar
Крайзер, ты, кажись, промахнулся biggrin
Анонсируемый вечер еще не состоялся.
avatar
Ну, и? )) Кто-что может сказать? )))
avatar
А, точно )) 21го жеж ))

Залишити коментар

avatar