29 Березня 2024, 17:59 | Реєстрація | Вхід
/ 25 Січня Харків - Космос Карина, Кудь Олександр, Копіца Женя = Вірші поділені на прозу. - 25 Січня 2011

25 Січня Харків - Космос Карина, Кудь Олександр, Копіца Женя = Вірші поділені на прозу.

Категорія: «Події»
Дата: 25 Січня 2011 (Вівторок)
Час: 12:10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1319



Місце проведення: Харків, вул. Дарвіна, 9, CHURCHILL PUB.

Що можна сказати про авторів які будуть читати вам свої вірші 25 січня в Черчіллі. Ясна річ багато, але сучасному суспільству треба давати тільки квінтесенцію з усього масиву інформації, ті кому буде потрібно почнуть занурюватись глибше, кому непотрібно залишаться на плаву в намаганні вижити.

Карина Космос

Карина письменник з великої букви [K] лауреат премій і бла бла бла. Чуттєва і жіночна, кожного разу чуючи її вірші хочеться закохатись не неї незважаючи на гомосексуалізм

Кудь Олександр 

Олександр поет з великої букви [K] лауреат премій і бла бла бла. Відомий тим що написав Оду Люботинській горілці, що його як представника творчої "Інтелігенції" зовсім не красить. В творчості використовує бездемпінговані образи (знаю що ніхто не зрозумів цього вислову) 

Копіца Женя

Женя блондинка з великої букви [K] лауреат премій і бла бла бла. Справжня біловолоса поезія, добра з запахом ванілі і шоколаду, коли зв'язується з іншими письменниками додається ще запах коньяку. 

Ще на вечорі на вас чекатиме горячий чай, що так необхіден в холодну пору року, а ще пиво по 8гр що не може не радувати в сучасних економічних реаліях.

Вхід 20 гр
Початок 19:00
кінець світу 21 грудня 2012 року

Всього найкращого, до зустрічі на вечорі.
(автор тексту Мультфільм Гагарін. Помилки зроблені навмисно за невідомої мотивації)





0 коментарів

Залишити коментар

avatar