16 Квітня 2024, 22:18 | Реєстрація | Вхід
/ Із дзвінкою колядою під самим Сковородою! - 21 Січня 2011

Із дзвінкою колядою під самим Сковородою!

Категорія: «Події»
Дата: 21 Січня 2011 (П'ятниця)
Час: 18:59
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1213


22 січня о 12.00 на Контрактовій площі біля пам´ятника Сковороді відбудеться найголовніша частина шорічного барикадівського фестивалю «Карпатія».

Світла барикадівська традиція щорічно колядувати, щедрувати, засівати, співати, кричати, мичати, дуркувати і розважатися не зникла!

Не зважаючи на нелітну погоду над Франківськом, Мистецьке об*єднання «Остання Барикада» постановила: провести щорічне колядування в столиці нашої неньки-м.Києві.

За попередніми даними, наших знаменитостей можна буде споглядати в інших іпостасях і тільки Богдан Бенюк гратиме звичну для себе роль.

Так Сашко Лірник вийде до глядачів в образі батька Махна, брати Капранови перевтіляться в добродушних Пастушків, незрівнянна Лідія Таран отримає недостаючий аксесуар-Янгельські крильця, Юрій Стець перетвориться на войовничого бійця УПА, завітає і Шахтар в обличчі Едуарда Драча, з самого пекла до нас вийде сімейна пара Чортів, що вселяться в тіла Юрія Журавля та Світлани Поваляєвої, всі присутні зможуть побачити на нашому вертепі справжніх царів: Лівобережжя (Олесь Доній), Правобережжя (Євген Нищук), та короля цілої Речі Посполитої (Леся Подревянського), та страшнючу  Смерть з косою, яка виглядає подібно до Олександра Ірванця. Охоронятиме громадський порядок підступний, лінивий і брехливий Мєнт-Прокурор --Антін Мухарський.

Заряджатиме музичним святковим драйвом –ТопОркестра на чолі з Сергієм Топором.

Таки останній-останній-останній штрих! Поствертепна Барикадівська вечірка відбудеться 22 січня о 19.00. Вхід вільний. А от платить кожен за себе:). Внесок Останньої Барикади-божевільний сейшн від ТопОркестра. Вертепофіли,барикадофіли, просто філи і просто філки запрошуються!:) Зрештою, 22 січня -свято, а на свято має бути весело! :)

Інформація: Буквоїд



0 коментарів

Залишити коментар

avatar