19 Квітня 2024, 04:32 | Реєстрація | Вхід
/ Ввечері 17 грудня PinchukArtCentre та ЦСМ «Дах» проведуть спільну акцію «Новітнє мистецтво і література: територія контакту» - 14 Грудня 2010

Ввечері 17 грудня PinchukArtCentre та ЦСМ «Дах» проведуть спільну акцію «Новітнє мистецтво і література: територія контакту»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Грудня 2010 (Вівторок)
Час: 14:34
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1363


В п’ятницю, 17 грудня 2010, 

PinchukArtCentre запрошує всіх поціновувачів сучасного мистецтва долучитись до спільної літературно-мистецької акції арт-центру та ЦСМ «Дах» під назвою «Новітнє мистецтво і література: територія контакту». В проекті також беруть участь виконавець та галерист Павло Гудімов і молоді українські літератори. Подія розпочнеться о 21:15 на четвертому поверсі PinchukArtCentre у залі з роботами Катерини Шеда. 

В цей день арт-центр працюватиме до 23:30. 

Вхід вільний.


В рамках акції, завдяки оригінальним інтерпретаціям, класичні тексти, що надихнули номінантів премії Future Generation Art Prize на створення робіт, отримають нове прочитання та вираження акторами театру «Дах», а Павло Гудімов представить музичні імпровізації, навіяні роботою Гектора Замора.

Крім того відбудеться спілкування з молодими українськими поетами Павлом Коробчуком, Богдан-Олегом Горобчуком, Артемом Полежакою, Ярославом Гадзінським, Сергієм «Пістончик» Прилуцьким, Оленою Степаненко та Настею Білоусько, які цього вечора створять нові поезії безпосередньо у стінах арт-центру.

Акція дозволить досягнути одразу кількох цілей. Для виставки – це створить особливий погляд на роботи номінантів на премію FGAP, які мають тісний зв’язок із літературою. Для учасників – це стане закликом до створення нових оригінальних творів на стику сучасного мистецтва, літератури та класичної традиції. Для глядачів – надасть змогу поспостерігати за живою інтерпретацією мистецтва, знайомства з молодою українською поезією та проникнення у класичну літературу, яка ще ніколи не була такою близькою.

Для того, щоб збільшити глядацьку аудиторію літературної ночі в арт-центрі всю програму буде представлено двічі протягом вечора. Також на сайті PinchukArtCentre відбудеться Інтернет-трансляція акції.


Розклад літературно-мистецької акції 

«Новітнє мистецтво і література: територія контакту».

PinchukArtCentre, 17 грудня 2010 (вхід вільний)

І коло акції

 

21.15-21.20 – збір глядачів біля робіт Катерини Шеди, 4-й поверх. Вступне слово. 


21.25-21.40 – виступ акторів театру «Дах» на основі п’єси Педро Кальдерона «Життя – це сон» та відеороботи Емілі Ворділл «Єгері без дичі» (4-й поверх, зал з роботамі Емілі Ворділл). 


21.45-22.00 – музична імпровізація Павла Гудімова (4-й поверх, зал з роботою Гектора Замори). 


22.00-22.15 – читання акторами театру «Дах» текстів російського письменника Андрія Платонова (4-й поверх, зал з роботами Артема Волокітіна). 


21.00-23.15 – Павло Коробчук, Богдан-Олег Горобчук, Артем Полежака, Ярослав Гадзінський, Сергій «Пістончик» Прилуцький, Олена Степаненко, Настя Білоусько створюють вірші безпосередньо у стінах PinchukArtCentre та спілкуються з відвідувачами.

ІІ коло акції

 

22.15-22.20 – збір глядачів біля робіт Катерини Шеди, 4-й поверх. Вступне слово. 


22.45-23.00 – музична імпровізація Павла Гудімова (4-й поверх, зал з роботою Гектора Замори). 


23.00-23.15 – читання акторами театру «Дах» текстів російського письменника Андрія Платонова (4-й поверх, зал з роботою Гектора Замори). 


21.00-23.15 – Павло Коробчук, Богдан-Олег Горобчук, Артем Полежака, Ярослав Гадзінський, Сергій «Пістончик» Прилуцький, Олена Степаненко, Настя Білоусько створюють вірші безпосередньо у стінах PinchukArtCentre та спілкуються з відвідувачами.

Інформація для ЗМІ!

 

Акредитація на фото та відео-зйомку обов’язкова. 

Заявки на акредитацію приймаються на сайті Фонду Віктора Пінчука:http://old.pinchukfund.org/uk/media/accreditation/signup/90 

Прийом заявок закінчується 17 грудня о 12:00.


Джерело: Фонд Віктора Пінчука




0 коментарів

Залишити коментар

avatar