23 Квітня 2024, 18:30 | Реєстрація | Вхід
/ «РАДАР» у Києві - 17 Червня 2010

«РАДАР» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 17 Червня 2010 (Четвер)
Час: 19:15
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1787


18 червня о 18.00 у Книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота») відбудеться презентація польсько-українсько-німецького літературного часопису  «РАДАР»

Нові тексти від Світлани Поваляєвоїта Олега Коцарева, «Молескін-література» від письменниці Інни Завгородньої та художниці Наді Кельм, тексти і розмови про те, як молоді українські, польські й німецькі письменники опинилися в одному човні і куди вони разом пливуть.

Модератор – Остап Сливинський

Що таке «РАДАР»?

Три мови, три народи, три літератури…

А може, не так? Мови три, народів більше, ніж три, але література одна. Саме тому постав «РАДАР», польсько-німецько-український літературний часопис.

«РАДАР» публікує поезію, прозу, драматургію, репортажі, критику, есеїстику. Все, що є літературою в її широкому та мультимедійному сенсі. Друкований «РАДАР» – це тематична добірка текстів, натомість інтернет-сайт присвячений поточному та актуальному, він до того ж виконує роль інформаційного ресурсу, зосередженого на літературних та культурних новинах із трьох країн – Польщі, Німеччини та України. 

Серед авторів «РАДАРУ» вже сьогодні є яскраві письменники та критики, які формують атракційне та сучасне обличчя своїх літератур: Тімо Берґер, Ян Бьотхер, Керстін Прайвус, Адріан Касніц (Німеччина), Евґеніуш Ткачишин-Дицький, Тадеуш Домбровський, Йоанна Павлюськєвіч, Юліуш Страхота (Польща), Таня Малярчук, Сергій Жадан, Богдана Матіяш, Павло Коробчук(Україна).

Видавець часопису – Асоціація «Вілла Деціуша» 

www.e-radar.pl



0 коментарів

Залишити коментар

avatar