25 Квітня 2024, 07:07 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з литовською ілюстраторкою Сіґуте Ах в книгарні «Є» - 30 Квітня 2010

Зустріч з литовською ілюстраторкою Сіґуте Ах в книгарні «Є»

Категорія: «Події»
Дата: 30 Квітня 2010 (П'ятниця)
Час: 13:40
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1293


3 травня о 18:00 в книгарні «Є» (вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота») відбудеться зустріч із творителькою казкових світів і неперевершених намальованих казок Сіґуте Ах.

Дивовижна та геніальна, поетична та яскрава, елегантна та вигадлива – от лише деякі з багатьох епітети, котрими можна охарактеризувати працю литовської мисткині Сіґуте Ах. Вона малює листівки, ілюструє дитячі видання, створює та ілюструє власні книги.  Учасниця багатьох виставок як в Литві, так і закордоном, Сіґуте Ах є незмінним, чудовим представиком литовського мистецтва, й книжкової ілюстрації зокрема.  Визначною та цікавою є, зокрема, й її співпраця із видавництвом Nieko rimto.

Сіґуте Ах є засовницею неймовірної майстерні Menų valtys – Човники мистецтв, де не лише діти, а й батьки, вчителі, бібліотекари та усі бажаючі можуть познайомитися і поспілкуватися з відомими дитячими авторами, ілюстраторами та іншими діячами літератури чи мистецтв. 

Цього ж разу ми запрошуємо на зустріч із самою Сіґуте Ах малечу, всіх, хто вивчає литовську мову, цікавиться дитячим письмом, ілюстраціями та поштівками, а також світлом, легкістю, дитинством, що ніколи не закінчується – бо саме цим переповнені усі роботи нашої гості.

Зустріч відбуватиметься литовською мовою з перекладом на українську. 

Інформація: Книгарня «Є», Буквоїд



0 коментарів

Залишити коментар

avatar