29 Березня 2024, 06:55 | Реєстрація | Вхід
/ Мій перший Антракт - 30 Березня 2010

Мій перший Антракт

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 30 Березня 2010 (Вівторок)
Час: 15:29
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: Gardarika
Кількість переглядів: 2024


    

Мій перший Антракт


 

Було в моєму житті багато виїздів: туристичні, музичні, танцювальні, історично-рицарсько-реконструкторські (назву їх якось так). А ось на літературний фестиваль поїхала вперше. Трохи страшнувато було: що і як там відбуватиметься. І, можливо навіть відмолвилася б, але мене "взяли штурмом" через електронну почту та телефонний зв'язок Ленід Борозенцев та Андрій Стебелев. І, оскільки повага до цих людей і вдячність їм за те, що помітили мою скромну персону була набагато більша за якісь незрозумілі страхи, рішення стало однозначним - я і моя гітара їдемо на «Ан Т-Р-Акт».
І навіть куплений останній квиток на "верхнє бокове в кінці вагону" - не псував настрій.

Можливо вийде трохи сумбурно, та все ж висловлю загальне враження від поїздки.

То були 2 божевільних по ритму дні, які зарядили позитивом настільки, що тільки через тиждень емоції вдалось вмістити у слова і написати відгук. Сама атмосфера фестивалю вразила простотою і дружністю присутніх. Досить відомі і признані автори легко спілкувались з тими, хто тільки починає свій шлях стежками поезії. Я рада була знову зустріти гостей та учасників вінницького "Малахітового носорогу " - Лору Радченко, Олексія Мартиненко, було таке відчуття, ніби ми знайомі уже безліч років, хоча насправді бачились другий раз в житті.
Особливо приємно було отримати в подарунок книгу від Миколи Ширяєва, зі словами вдячності від автора за мої пісні. Не дивлячись на всі переживання виступ-таки видався вдалим.
Крім того хотілося б висловити слова вдячності Рєтивому Максиму, який люб'язно зголосився розмістити у себе на ночівлю тих, хто не поїхав до мотелю. Надовго запам'ятається і чайна церемонія, і пісні під гітару майже до ранку.

Отож, підводячи підсумок дякую усім, хто організовував фестиваль, особливо Ользі Швець, тим, хто приймав у ньому участь і тим, хто прийшов просто послухати вірші та музику.



3 коментарів

avatar
круто, мы так пообчались. Статья супер, фест супер. И кстати Таня так поёт! я видео теперь часто пересматриваю
avatar
Спасибо, Леша! Я тоже очень рада была тебя видеть )
Думаю, еще не раз встретимся - не смогу отказать себе в удовольствии принимать участие в лит. фестивалях.
avatar
Да, Тань, поешь ты здорово! И за доброе упоминание моей персоны - спасибо. smile

Залишити коментар

avatar