23 Квітня 2024, 09:16 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Бібліотеки [ Додати іншу організацію ]


Миколаївська обласна бібліотека для дітей імені В. О. Лягіна

«Локації» | Категорія: «Бібліотеки»
Миколаївська область‎
Місто: м. Миколаїв
Адреса: вул. Спаська, 66
Місткість локації: 50-70 осіб

Тел.: (0512)37-66-55, 37-66-44, 37-63-10
E-mail: lagina21@ukr.net
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 5003


Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна має свою давню і славну історію, що бере початок з далекого 1921 року.

Сьогодні 
Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В. О. Лягіна – це культурний та інформаційний центр, який забезпечує пізнавальні й естетичні потреби як реальних, так і потенційних користувачів, створює дітям і підліткам комфортні умови для повноцінного інтелектуального спілкування, сприяє поповненню їх інформаційного багажу, надає творчий простір для проведення дозвілля, сприяє інтеграції у соціально-культурне середовище через читання.

Щороку бібліотеку відвідують понад 12 тисяч читачів, серед яких діти, вчителі, вихователі дитячих садочків, студенти, батьки, бібліотекарі. До їхніх послуг - 153 тисячі книг, аудіовізуальних матеріалів, понад 123 назви періодичних видань, методико-бібліографічні матеріали, традиційні та електронні бази даних.

Бібліотека успішно працює над реалізацією 12 соціокультурних програм та проектів. У їх межах для дитячої аудиторії проводяться квести, інтерактивно-ігрові програми, скап-зустрічі, конкурси читаючих сімей, медіакарти, містичні літературні розслідування, флешмоби тощо.

При бібліотеці працює 9 творчих об’єднань: ляльковий театр книги «Буратіно», літературний театр «Сюрприз», майстерня книжкових чудес «Золотий ключик», клуб допитливих малят «Чомусик», клуб юних казкарів «Жар-птиця», арт-салон «Імпресія», гурток «Хобі і ти», арт-студія «Кіндер-TV», Школа юного журналіста.

У бібліотеці сформована і діє практика проведення різноманітних заходів щодо підтримки дитячої творчості. А саме: участь у всеукраїнських та міжнародних заходах, проведення обласних дитячих конкурсів, акцій, фестивалів, марафонів, бук-кросингів. І це ще далеко не все, що можна розповісти про бібліотеку.

Якщо хочете дізнатися про бібліотеку більше - завітайте до неїіз понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 години, у неділю з 9:00 до 17:00 години за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 66. Субота - вихідний день.




Теги: бібліотека, Чомусик, Кіндер-TV, обласна бібліотека, Лягін, Школа юного журналіста, Миколаїв, бібліотека для дітей