16 Квітня 2024, 16:00 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Творчі спілки [ Додати іншу організацію ]


Літературно-журналістська студія «На горищі»

«Організації» | Категорія: «Творчі спілки»
Львівська область
Місто: Львів-Сихів
Адреса: вул. Хуторівка, 28-А
Місткість локації: до 30 осіб

Тел.: 222-53-29
E-mail: kryshtalewa@ukr.net
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 1707


Літературно-журналістська студія «На горищі» функціонує у Львівському Центрі Дитячої та Юнацької творчості МЖК-1. Окрім суто цікавих позашкільних тем це – спілкування, цікавість до життя, прагнення зробити з дітей розумних і культурних українців.

Керівником студії є Оксана Копак (псевдонім - Оксана Кришталева) - українська письменниця, журналістка і публіцистка. Авторка збірок новел «Саргасове море» (2005) та «Гліцеринова пані» (2009), співавторка книги новел «Три грації» (2012), переможець Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов», неодноразовий лауреат літконкурсу від видавництва «Смолоскип».

Оксана Кришталева про назву студії, - "Назва просто-таки впала нам на голову – 15 років тому, у 1996 році нам дали кабінетик під дахом. Ось так ми й назвалися. Горища – це дуже гарні місця, де зазвичай живе богема, де можна знайти багато цікавих старих предметів. Колись, як я ще жила в центрі, ми часто бавилися на горищі старого дому. Для мене горище – дуже романтичне місце."