23 Квітня 2024, 10:10 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Організації » Творчі спілки [ Додати іншу організацію ]


Літературна студія «Prosto критика»

«Організації» | Категорія: «Творчі спілки»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: бульвар Шевченка, 14, ауд. 63
Місткість локації: до 30 осіб
| Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 1618


Prosto критика - це літературна студія, на якій кожен може отримати критичний відгук на власний твір. Тут збираються письменники, які хочуть спробувати власні сили у написанні критичних статей. На студії кожен автор читає по 1 власному творові (до 1000 знаків поезії і до 7000 знаків прозового твору) і пише 1 критичну статтю на твір іншого письменника. Стулді' була заснована у 2013 році. 

Наша мета: становлення концептуально-нової студії, де люди не просто слухають поезію і прозу, а вчаться їх об'єктивно оцінювати. Приймається лише конструктивна критика. На авторів деструктивної критики чекає ганебний стовп)) 

Схема роботи: автор надсилає адміністратору 1 твір, який буде опубліковано у спільноті анонімно (лише з номером). Таким чином, вас критикують безвідносно до вашого імені. Це зроблено з метою уникнення суб'єктивної оцінки. 

Далі на студії відбувається обговорення і написання статей. В кінці, коли всі статті будуть написаними, автори "знімають маски" - читають власні твори. 

Всі критичні статті збирає адміністратор і протягом 3х тижнів публікує у спільноті студії в Facebook.

Примітки
  • Поетичні студії: критичні статті пишуться безпосередньо на студії. 
  • Прозові студії: коротка критична стаття пишеться вдома, також до студії критик править текст.